Újrakezdik az egyik legjobb akciósorozatot?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állj neki minnél elõbb, nagyon jó, és nagyon nem lehet abbahagyni...asszem fél éve pörgettem ki az 5 évadot talán 10 nap alatt, még a pda-ra is felmásoltam a következõ részeket, és a buszon azt néztem...

Ez a reboot, meg egy baromság, remélem lesz akkora bukta, mint az Merlose Place, meg a többi rebootolt és a többi...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

NA, lassan neki kéne állnom akkor az Aliasnak, évek óta tervezem. Az említett 2 sori tényleg nagy ûrt hagy! (Monnyuk a 24 simán kezdhetõ elõrõl... :-) )
Az Alias jó volt.
"nem lenne olyan bonyolult, mint elõdje. " - hogy a hülyék is megértsék. Gondolom még fiatalabb szereplõkkel, hogy a tinik is többen nézzek. Telepakolják szerelmi szállal is biztos, mert attól a csajok is jobban nézik stb.
Rohadjon meg minden rebootoló. Minek klasszikusokat új szereplõkkel modernizálni? Ráadásul egy 5 éves sorozatot? Nooormális????

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams