Mozgásban a Two Worlds II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gubberx
hát az 1 ritka szar volt pedig imádom ezt a stílust

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Várom ezt is, csak sajnálattal látom, hogy 18+os. Vér és kegyetlenkedés nélkül is lehet élvezetes egy játék. Remélem majd kikapcsolhatóak lesznek ezek a dolgok! Az elsõ része mindenesetre jó volt és várom a másodikat.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Tinman
Ebay only.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, az elsõ rész teljesen kimaradt az életembõl - online RPG? MMO? - és így furán érezném magam, ha elõbb ezt venném meg.
Összegyûjtöm maradék felhasználható pénzecskémet, és utánanézek az elsõ résznek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Veszem. Remélem lesz belõle gyûjtõi.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.