3
  • bippo
    #3
    A bankoktól egyszerűen ökölbe szorul a kezem. Náluk van a pénzem, de még én fizessek, ha mégis kellene belőle valamennyi. Ha meg nem sápolhatnak meg mindenkit eléggé, akkor megy a rinya.
    Ha válságban elszórják a befektetéseket, csökken a betétek értéke, én szívom meg, ha a bankot meg kell menteni a csődtől, az én adómból teszik, miközben folyamatosan sápolnak minden sz*r-sz*r tételért. áááá
  • hiftu
    #2
    A kiskereskedőket azért nem szoktatják rá, hogy bankkártyát elfogadjanak, mert nekik is horror mértékű díjat kell a bankoknak ezért fizetni.
    Ezt szabályozta azt hiszem tavaly egy rendelet. (Maximalizálta.) A Bankszövetség rögtön elkezdett vinnyogni. Nem tudom most hol áll a téma.

    Itt a bankok azt csinálnak amit akarnak a PSZÁF is egy erőtlen "hosszúnegativjelzőketide". Többször is keményen befenyithette volna a bankokat jogosan. De nem tett semmit.
  • TeDDyRuSh
    #1
    Jó a téma, hisz elég gáza, ha az autómaták miatt döntenek az emberek bankok között. Én alapjáraton elítélem a horror árú szolgáltatások díját. Hogy lehet, hogy egy ATM használatért akár több száz forintot felszámoljanak? Miért nem éri meg rászoktatni a kiskereskedőket és az ügyfeleket, hogy használják kis városokban is egyre többet a bankkártyát vásárláskor? Nem véletlen, hogy vidéken semmilyen szolgáltatást nem használnak, csak egyszeri ATM pénzfelvételt.