Egyre durvábbak az Alkonyat 3 előzetesei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

22 és már az elsõ részt is egy rakás sz*rnak tartottam😄

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

Nem tudom, h. az elõttem szólók milyen korúak, de én 26 éves fejjel a második rész megnézése után ezt is már kicsit lagymatagnak tartom. Ott is (elõzetesnél) iszonyat nagy hype, meg ilyen akciójelenet, olyan akciójelenet, aztán végigszenvedtem a több mint 2 órát, és mi lett a végén? Jóformán semmi. Ha már vámpíros sztori, akkor inkább a True Blood...
De nem csak mi vagyunk a világon (huszonévesek), ezért nem fikázok itt tovább, aki szereti, az nézze.
na ezen én is röhögtem, sajna nem tudom komolyan venni...

\"Ha az emlősök, akiktől származunk, tudták volna, hogy egy napon politikusok kerülnek ki a génekből, fent maradnak a fán és rossz ötletként elvetik az evolúciót!\"

"a PG-13 elég ijesztõ rajta..." XD

Az elsõ az nekem is teljesen tetszett, a kettõn viszont majdnem hánytam. Nemtom ezt meg merjem-e nézni, a PG-13 elég ijesztõ rajta...

HP-kbõl az elsõ 3 egész korrekt volt, az újabbak (fõleg a 6) viszont a könyvek megcsúfolásai szerintem...

ez mekkora durvaság már 😮
Victor1103
Szerintem az egy decens volt, a kettõ pedig ritkaszar.Ettõl már semmit nem várok.Ez és a HP-is fosok mint.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Van, akinek tetszik. Neked nem, akkor majd inkább a Szex és New York-ot nézed meg. Ma egy moziban több film közül is választhatsz : )
inkább értelmes filmeket csinálnának az ilyen tinilányoknak készülö ragyogo vámpiros szarok helyett hányni lehet már ezektöl

g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz

Tudom hogy úgy írják hogy "nagyját" de sulibaindulás elõtt két percel nem fogok annyira a helyesírással foglalkozni
szarból nem lehet várat építeni
Talán egy nyelvtan tankönyv 'naggyát' kéne inkább nézegetned.
Ezen vigyorogj! : )
http://www.youtube.com/watch#!v=3zbQpvBf6PY&feature=related
Nethyrrea
"némelyik fõszereplõ még akrobatamutatványokat is bemutat"

ez heveny vigyorgásra késztetett 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

nem volt vmi nagy szám, a naggyát már láttuk