16
  • emile zola
    22 és már az első részt is egy rakás sz*rnak tartottam:D
  • smaszi
    Nem tudom, h. az előttem szólók milyen korúak, de én 26 éves fejjel a második rész megnézése után ezt is már kicsit lagymatagnak tartom. Ott is (előzetesnél) iszonyat nagy hype, meg ilyen akciójelenet, olyan akciójelenet, aztán végigszenvedtem a több mint 2 órát, és mi lett a végén? Jóformán semmi. Ha már vámpíros sztori, akkor inkább a True Blood...
    De nem csak mi vagyunk a világon (huszonévesek), ezért nem fikázok itt tovább, aki szereti, az nézze.
  • emile zola
    na ezen én is röhögtem, sajna nem tudom komolyan venni...
  • emile zola
    "a PG-13 elég ijesztő rajta..." XD
  • krajcsovszkig
    Az első az nekem is teljesen tetszett, a kettőn viszont majdnem hánytam. Nemtom ezt meg merjem-e nézni, a PG-13 elég ijesztő rajta...

HP-kből az első 3 egész korrekt volt, az újabbak (főleg a 6) viszont a könyvek megcsúfolásai szerintem...
  • Balintos
    ez mekkora durvaság már :O
  • Victor1103
    Szerintem az egy decens volt, a kettő pedig ritkaszar.Ettől már semmit nem várok.Ez és a HP-is fosok mint.
  • Barakukk
    Van, akinek tetszik. Neked nem, akkor majd inkább a Szex és New York-ot nézed meg. Ma egy moziban több film közül is választhatsz : )
  • DeviloftheHell
    inkább értelmes filmeket csinálnának az ilyen tinilányoknak készülö ragyogo vámpiros szarok helyett hányni lehet már ezektöl
  • mynameisbence
    Tudom hogy úgy írják hogy "nagyját" de sulibaindulás előtt két percel nem fogok annyira a helyesírással foglalkozni
  • bub1988
    szarból nem lehet várat építeni
  • Kindred Blades
    Talán egy nyelvtan tankönyv 'naggyát' kéne inkább nézegetned.
  • Barakukk
    Ezen vigyorogj! : )
    http://www.youtube.com/watch#!v=3zbQpvBf6PY&feature=related
  • Nethyrrea
    "némelyik főszereplő még akrobatamutatványokat is bemutat"

ez heveny vigyorgásra késztetett :D
  • mynameisbence
    nem volt vmi nagy szám, a naggyát már láttuk