16
-
emile zola #16 22 és már az első részt is egy rakás sz*rnak tartottam:D -
smaszi #15 Nem tudom, h. az előttem szólók milyen korúak, de én 26 éves fejjel a második rész megnézése után ezt is már kicsit lagymatagnak tartom. Ott is (előzetesnél) iszonyat nagy hype, meg ilyen akciójelenet, olyan akciójelenet, aztán végigszenvedtem a több mint 2 órát, és mi lett a végén? Jóformán semmi. Ha már vámpíros sztori, akkor inkább a True Blood...
De nem csak mi vagyunk a világon (huszonévesek), ezért nem fikázok itt tovább, aki szereti, az nézze. -
emile zola #14 na ezen én is röhögtem, sajna nem tudom komolyan venni... -
emile zola #13 "a PG-13 elég ijesztő rajta..." XD -
krajcsovszkig #12 Az első az nekem is teljesen tetszett, a kettőn viszont majdnem hánytam. Nemtom ezt meg merjem-e nézni, a PG-13 elég ijesztő rajta...
HP-kből az első 3 egész korrekt volt, az újabbak (főleg a 6) viszont a könyvek megcsúfolásai szerintem... -
Balintos #11 ez mekkora durvaság már :O -
#10 Szerintem az egy decens volt, a kettő pedig ritkaszar.Ettől már semmit nem várok.Ez és a HP-is fosok mint. -
Barakukk #9 Van, akinek tetszik. Neked nem, akkor majd inkább a Szex és New York-ot nézed meg. Ma egy moziban több film közül is választhatsz : ) -
DeviloftheHell #8 inkább értelmes filmeket csinálnának az ilyen tinilányoknak készülö ragyogo vámpiros szarok helyett hányni lehet már ezektöl -
mynameisbence #7 Tudom hogy úgy írják hogy "nagyját" de sulibaindulás előtt két percel nem fogok annyira a helyesírással foglalkozni -
bub1988 #6 szarból nem lehet várat építeni -
Kindred Blades #5 Talán egy nyelvtan tankönyv 'naggyát' kéne inkább nézegetned. -
Barakukk #4 Ezen vigyorogj! : )
http://www.youtube.com/watch#!v=3zbQpvBf6PY&feature=related -
#3 "némelyik főszereplő még akrobatamutatványokat is bemutat"
ez heveny vigyorgásra késztetett :D -
mynameisbence #2 nem volt vmi nagy szám, a naggyát már láttuk