Újabb scifi-klasszikust dolgoznak fel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Winnie the pooh! Én még nem küldtelek el melegebb égtájra, de most is csak megkérlek!
Húzz a francba! Kösz!

"adva volt a szöveg" amit nem írtak, sem a scriptet, sem a CGI-ket nem tervezték vagyis vini szerint ez nem egy mû megírását jelenti, csak letöltötték vini ötletbörzéjébõl.
úristen, komolyan létezik még annyira újszülött, aki szerint ilyesmi lopás?

" Nehéz lehetett megírni."

írni nem nagyon kellett, hiszen a rövidfilmeket eleve úgy forgatták, hogy adva volt a szöveg, csak képeket kellett alá tenni. érdemes a többi rövidfilmet is megnézni.

az eredeti logan pedig jó, de mindennél lehet jobbat készíteni.
A rövid filmhez annyit fûznék csak, hogy lopások sorozata. Nehéz lehetett megírni.

Az eredeti Logan's run viszont nagyon jó film! Számtalanszor láttam és nem hiszem, hogy lehetne belõle jobbat készíteni.
Shodan
jó ez a kisfilm, tiszta HL2 hangulat.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Nagyon jó könyv, kiváló jellemábrázolással és meglehetõsen elvont világgal. Nem igazán lehet hûen visszaadni mozgóképen. Félek hogy egy újabb "lavóros" feldolgozás lesz belõle.
na ja, persze ha valaki csak az elõzetest nézi meg, akkor levonhatja ezt az igen téves következtetést, de ettõl még :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

"Persze ez a halálnem nem tetszik mindenkinek, így a Logan 5 kódnevû alany menekülésbe kezd."
Vagy majdnem.
Lehet en vagyok a hulye, de ez egy ebben a formaban nem igaz.
DjDano
Anno nagyon szerettem, a feldolgozásoktól viszont hányingerem van, legyen szó bármirõl...