53
  • narumon
    "Én tuti nem vennék netbookot, mert gyenge viszont az ára nem sokkal kevesebb mint egy notebooknak..."

Viszont sokkal könnyebb, kisebb, egyszerűbb cipelni és az akksija 3x annyit bír mint a noti akksija. Én pl ezért vettem noti árban netbookot.
  • Freddycom
    A netbookokban van olyasfajta restrikció, h mittomén csak 3 program futhat párhuzamosan egymással (mint a win se7en-nél akarták, de végül engedélyezték a korlátlant)?
  • AgentKis
    Ez sokkal egyszerűbb is lehetne. Aki nem tudja milyet vegyen az beszéljen egy (vagy lehetőség szerint több szakemberrel vagy olyannal aki használ ilyesmit (ne az eladóval, aki a kereskedése érdekeit fogja képviselni, még ha nem is mondja ki). Az majd rávezeti, hogy a feladathoz megfelelőt kell venni (ez különben minden eszközre igaz, feladathoz kell eszközt választani és nem fordítva). Sok dologra elég a netbook, sok dologra meg kevés a notebook is.
  • who am I 7
    Hát akkora hülyeség szerintem ilyen kis kijelzőhöz.
    De egy 1440x900 szerintem ok, mondjuk 11,12collon...Lényeg itt, ugye a hosszú üzemidő és a súly lenne..meg nem ártana bele egy jó proci sem meg memó, de ez már másik történet.Kérdés, KINEK MI A FONTOS..
  • MrImy
    Majd ha a netbookokon megjelenik a WSXGA+ kijelző (1680×1050) veszek egyet...
    :D
    Alap irodai feladatokra amúgy elfogadható teljesítményűek. Én biztos, hogy a gigabyte dokkolós netbookját venném meg, mert ahhoz egyszerű csatolni asztali perifériákat.
  • dyra
    kicsik, lassúak, korlátozottak a felhasználási lehetőségeik én sem értem ezt a netbook hisztériát. Szerintem még túlárazottak is. El tudnák képzelni egy netbookot a szerviz táskámban. Meg utazásnál időtöltésnek. Más ötletem nincs is velük kapcsolatban.
  • bippo
    Aki elhitte, hogy egy 7-9-10"-os 1magos atommal szerelt netbookkal teljes mértékben ki tudja váltani az asztali gépét vagy a 12-14-15"-os 2magos mobilprocis notebookját, az sürgősen gondolkodjon el.
  • Magiszter
    Én napi 3 órát utazom, és a táskám nem gyakran 4-5 kilónyi. Ebben benne van a 2,8Kg-os Notebook-om is. Nem haltam bele, viszont edzésnek nem utolsó. :D Az eddigi rekordom a 12 kilós tatyó volt 2 napig. Lemértem, mert azt már tényleg megéreztem.
    Aki nem bír el 3-4 kilót naponta 1-2 órányit, az tényleg vegyen netbook-ot, vagy kocsit. :D
  • nyalógép
    Viszont nem fájdul a hátam meg a cipelésébe...
    És saját méret osztályában lényegesen olcsóbb...
  • Magiszter
    Pontosan ezért nem éri meg ma netbook-ot venni. Readásúl bazinagy ellentmondás is: Netbook és akkora az egész hogy még a start menüt is görgőzöd, valamint néhány agyonflash-elt oldalt meg se tudsz nézni mert meghal. Nem is beszélve a sokaknak alap Youtube HD videókról. Az olyan Netbook ami meg már simán viszi ezeket és esetleg nagyobb kijelzője van, az már 120-140 ezer forint. 160-ért játékra alkalmas notebook-ot veszel.

Mondjuk ha a kis méret, a nagy akku-üzemidő és a könnyű súly a prioritás akkor valóban érdemesebb netbook-ot venni. Én se szívesen cipelem a 3 kilós notimat, de megéri mert cserébe viszont fut rajta minden ami nekem kell éppen. Akár 1-2 játék is (Most pl Fable, Timeshift.)
  • DjDano
    Én tuti nem vennék netbookot, mert gyenge viszont az ára nem sokkal kevesebb mint egy notebooknak...