Scratch: The Ultimate DJ

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
juj hát én meg most úgy érzem teljes az életem h te is ittvagy.
-_-

u dont have to listen anybody else but me

Kongy
juj hát most úgy érzem teljes az életem h ilyen játék is van.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Petka
Sync gombot használva olyan szinten el lehet rontani a szinkront, hogy az isten se hozza már vissza idõben, szóval amúgyse javasolt a használata...

OrioN the S
zsír 😊 2 hónap és szerválok egyet 😊

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

hungaro
megéri igen, nekem bírja a bulikat!
Atikah: nem használom a synic gombot...

Hivatás az Életért!

OrioN the S
es kotelezo hasznalni vagy mi? 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Atikah
van synic gomb <#idiota><#zavart2> szal sok érzék nemkell így a keveréshez

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

OrioN the S
azt akarok venni én is 😊 megéri? jók a tapasztalataid?

hungaro
Én Behringert BCD-3000-et használok Virtual DJ-vel, nagyon meg vagyok vele elégedve, már jópár diszkót ki bírt...

Hivatás az Életért!

JohnnyNapalm
és pont ezért hülyeség az ilyen játék

jogos, jogos! 😄
VRSDM
ezért jó ha rákötöd a keverõd a traktorodra mondjuk.
és voilá 😊

u dont have to listen anybody else but me

Mindenesetre azért kiváncsi leszek én erre...

...de ha már DJ program akkor Traktor DJ studio. PC-re, laptopra legjobb program szvsz, egy-egy kisebb-nagyobb házibulit simán összelehet vele dobni, elég profi program... legalábbis nekem bevált, és még mostanság is használom. Persze a legjobb az egészet élõben, valódi eszközökkel csinálni, nagyobb élmény pl. egy 4 sávos keverõt használni valóhelyzetben mint egy képernyõn húzgálni a csúszkákat...
n3whous3
lol numark ilyenekkel foglalkozik mostanában? A dj-s piacon meg pár dologgal beadta a törölközõt, ha jól emlékszek.

púúúúú

Bence94
"A Numark Industries egy sajtóközleményben tudatta a nagyérdemûvel, hogy a Scratch: The Ultimate DJ az Apple eszközeire és PC-re is megjelenik.
Érdekes módon az Xbox 360 és PlayStation 3 platformok meg sem voltak említve.
Úgy volt, hogy a Scratch: The Ultimate DJ tavaly érkezik, ám az Activision-nel történõ jogi csatározás következtében a készítõk kénytelenek voltak eltolni a megjelenést. Eredetileg csak Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkezett volna a játék, azonban a friss bejelentés szerint a platformok listája az iPhone-t, az iPod Touch-ot, az iPad-et és a PC-t tartalmazza. Reméljük azért az eredeti kettõ sem marad majd ki." info: Gamestar

Remélem jó lesz!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..