15
pc
-
#15 juj hát én meg most úgy érzem teljes az életem h te is ittvagy.
-_- -
#14 juj hát most úgy érzem teljes az életem h ilyen játék is van. -
#13 Sync gombot használva olyan szinten el lehet rontani a szinkront, hogy az isten se hozza már vissza időben, szóval amúgyse javasolt a használata... -
#12 zsír :) 2 hónap és szerválok egyet :) -
#11 megéri igen, nekem bírja a bulikat!
Atikah: nem használom a synic gombot... -
#10 es kotelezo hasznalni vagy mi? :D -
#9 van synic gomb szal sok érzék nemkell így a keveréshez -
#8 azt akarok venni én is :) megéri? jók a tapasztalataid? -
#7 Én Behringert BCD-3000-et használok Virtual DJ-vel, nagyon meg vagyok vele elégedve, már jópár diszkót ki bírt... -
#6 és pont ezért hülyeség az ilyen játék -
DIESEL DOG #5 jogos, jogos! :D -
#4 ezért jó ha rákötöd a keverőd a traktorodra mondjuk.
és voilá :) -
DIESEL DOG #3 Mindenesetre azért kiváncsi leszek én erre...
...de ha már DJ program akkor Traktor DJ studio. PC-re, laptopra legjobb program szvsz, egy-egy kisebb-nagyobb házibulit simán összelehet vele dobni, elég profi program... legalábbis nekem bevált, és még mostanság is használom. Persze a legjobb az egészet élőben, valódi eszközökkel csinálni, nagyobb élmény pl. egy 4 sávos keverőt használni valóhelyzetben mint egy képernyőn húzgálni a csúszkákat... -
n3whous3 #2 lol numark ilyenekkel foglalkozik mostanában? A dj-s piacon meg pár dologgal beadta a törölközőt, ha jól emlékszek. -
#1 "A Numark Industries egy sajtóközleményben tudatta a nagyérdeművel, hogy a Scratch: The Ultimate DJ az Apple eszközeire és PC-re is megjelenik.
Érdekes módon az Xbox 360 és PlayStation 3 platformok meg sem voltak említve.
Úgy volt, hogy a Scratch: The Ultimate DJ tavaly érkezik, ám az Activision-nel történő jogi csatározás következtében a készítők kénytelenek voltak eltolni a megjelenést. Eredetileg csak Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkezett volna a játék, azonban a friss bejelentés szerint a platformok listája az iPhone-t, az iPod Touch-ot, az iPad-et és a PC-t tartalmazza. Reméljük azért az eredeti kettő sem marad majd ki." info: Gamestar
Remélem jó lesz!