Ők lehetnek Megan Fox utódai a Transformers 3-ban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
transformerst is filmnek nevezni nagy bátorság
Brooklyn Decker és Rosie Huntington-Whiteley Victoria's Secret modellek. Színésznõnek nevezni õket...nem kis bátorság. Persze a forgatókönyv nem is színészeknek készült.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Csak bay próbálja fel õket tesztelésre a film elõtt vagy labeouf is?
Szép nõ, remélem remek karakter lesz a filmben 😊
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Akkor már Brooklyn Decker.<#banplz>#banplz>
A legjobb kritika, amit a TF2-rõl olvastam! "Sok volt a robot, kevés az ember az elsõ részhez képest, meg amúgy is." Igen, robotos filmben végül is, sok a robot...
A legjobb kritika, amit a TF2-rõl olvastam! "Sok volt a robot, kevés az ember az elsõ részhez képest, meg amúgy is." Igen, robotos filmben végül is, sok a robot...
De legalább nem Megan Fox...<#taps>#taps>
...de látom az utánpótlás se lesz jobb vagy több 😊
Köszi, már én is utána néztem.
Engem valahogy nagyon idegesített maga a csaj. Ezért is örülök, h. legközelebb már nem látom a filmben...<#eljen>#eljen>
Engem valahogy nagyon idegesített maga a csaj. Ezért is örülök, h. legközelebb már nem látom a filmben...<#eljen>#eljen>
Ja így igaz...pár napja már írtak róla mindenfelé...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Mi van?
Lemaradtam valamirõl.
Jól értem Megan Foxot kirúgták? (thank u GOD)
Azért még utána nézek....<#circling>#circling>
Lemaradtam valamirõl.
Jól értem Megan Foxot kirúgták? (thank u GOD)
Azért még utána nézek....<#circling>#circling>