24
Segítség,Táogatás,programok
  • Felgolos
    Eladó:

http://hardverapro.hu/apro/elado_nokia_x3-02_telenor_11_04_26_vasarolt_darkgr/hsz_1-50.html
  • pici
    Nokia X3-02 -> Kb. másfél hete vettem... Az aksi jól bírja, nekem megfelelne így ahogy van VISZONT egyszer leejtettem, és azóta a képernyője állandóan lefagy. Először működött az, hogy kiveszem az aksit varok egy kicsit, majd visszateszem. Működött is utána vagy fél órát. Az alapbeállításokat is visszaállítottam, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Kerestem szoftverfrissítést, azt írta, nincs újabb elérhető szoftver. Jelenleg ott tartok, hogy nem tudom bekapcsolni -> A billentyűzárnál meg kell nyomni egy gombot aztán a képernyőn a kiold lehetőséget, viszont hiába nyomkodom már egyáltalán nem reagál semmire. :( Szóval hétfőn vissza az üzletbe és talán 1 hónap múlva viszontláthatom a telefont. :(
  • Laci82
    Szintén várom a véleményeket erről a készülékről:)
    A hardveraprón kérdeztem már és ezt a véleményt kaptam

Szia!

Szerintem ez a Nokia X3-02 telefon nem olyan rossz. Bár egy kicsit fura hogy van billentyűzete és lehet tapizni is. :)
    Megbízható, nem volt baja, de én csak kipróbáltam, nem használtam sokat, mert nekem nem jönnek be annyira a tapizós mobilok.
    Nekem nem fagyot, bár nem próbáltam nagyobb méretű videót vagy filmet lejátszani rajta.
    A hátlapját egyáltalán nem könnyű levenni, bár lehet hogy 1-2 éven belül meggyengülnek a pöckök rajta. Olyan hogy a telefon alján két oldalt be kell nyomni minkét pöcköt és akkor fel lehet nyitni, de ezek a gombok elég kicsik ahhoz hogy könnyen meglehessen nyomni.
    Összességben egy jó és megbízható telefonról van szó, aminek van wifi-je és ez nagy előny. Viszont az 5 megapixeles kamera, nem igazán teljesít jól, a képek mindig sötétebbek, de nem vészes.

Más véleményket is szívesen várok én is.
  • Jagumo
    Nokia X3-02? Vélemények? :)
  • MaSzKa

China Dual Sim :D
  • antipatti
    Sziasztok!

Én régen mindig is Nokia párti voltam, de aztán nagyon rövid idő alatt áttértem a Sony Ericssonra, mert biztosabb(vírus a symbian oprendszer miatt), jobb és legfőképpen sokkal olcsóbb... :D
    De kinek a pap, kinek a papné :D
  • SimaSuna #18
    bármilyen telefonvásárlás előtt Mobilarena!
    ez nem reklám, csak ott szubjektív vélemények vannak :)
  • benőmenő
    köszi a válaszokat
    így videón nem rosszabb mint a mostani k320i-mnek, de akkor még nézelődöm a telók közt
  • mate317
    http://www.youtube.com/watch?v=OqcdfuUS2rk
  • mate317
    nekem 5220 van, aminek szintén ilyen kijelzője van, mint az x3-nak.
    és igen, tényleg rossz, én emiatt akarok megválni tőle. (amúgy az új c5 is ilyen...)
    nem elég fényes(csak 262e színű), a betekintési szöge az még rosszabb, ha egy kicsit balra fordítod már elsötétül a kép...
    meg a gagyi műanyag ház sem éri meg, hidd el.
    6303 ajánlatos helyette
  • benőmenő
    Hy,
    Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén, mert ezek a tapizós cuccok nem nagyon jönnek be.Azt szeretném kérdezni, hogy tényleg olyan rossz minőségű a kijelzője, mint ahogy mondják? Ez az egy dolog tart vissza egyedül.
  • Aspyrin
    Kikapcs, akksi le-föl, aztán mehet.
    Ha továbbra is gáz van, akkor szerviz.
  • kovacsgellert
    Hogy is volt az olvasással?

"utána kutakodtam van rá 1 év gari"

Amúgy egy szóval se mondtam, hogy marha vagy, ezen ne vesszünk össze. :)
  • Landren
    olvass mielőtt írsz...

két kommenttel lejjebb írta,"am az aksis dolog sem működik grancia meg lejárt :S"

bár ahogy látom mégis csak lett rá, akkor meg egyértelmű szervíz...

Gellért, azért mert nem tudsz olvasni még ne engem idiótázz
  • kutyacsont
    utána kutakodtam van rá 1 év gari szét nagyon amugyse akkartam kapni... nem értrek a harverekhez :D am kedde megy szervízbe... am ne vegyetek ilyen telót marha sérülékeny.. (2 hónapos....)
  • kovacsgellert
    Szedd szét, hátha elveszíted a garanciát(márha van még rá...).

Szervízbe vele.
  • Landren
    hát igen, ez két eset lehetséges, de a szoftver csak úgy nem szokott magától elromlani, szóval inkább az érintkezéssel lehet a baj. Ha tudod akkor szedd szét, hátha látsz valamit rajta...
  • kutyacsont
    pontosan
    de egyszer a pin kódom első 2 számjegyét betudtam írni de többet nem... szal szerintem vagy az érintkezéssel van valami vagy a szoftver...
  • Landren
    a nem engedi beírni az azt jelenti, hogy nem működnek a gombok?
  • kutyacsont
    őőő igen :)
    Am simasuna szerintem félre érteted tudom a pin és poop kódomat is de beírni nem engedi.... am az aksis dolog sem működik grancia meg lejárt :S
  • Terensz
    Táogatás = Tárogatás?
  • SimaSuna #3
    ezért taálták fel a szolgáltatódat.
    ügyfélbiztonsági kóddal beazonosítanak és megmondják.
    hacsak nem változtattad meg...
  • Fehercsoki
    Ha garancia van még rá visszaviszed,de esetleg próbáld ki hogy kiszeded az akksit vársz egy kicsit majd visszaraksz mindent és indítod.
  • kutyacsont
    Hali !
    Ide jöhetnek a nokia X3-al kapcsolatos dolgok...
    Nekem lene egy olyan gondom hogy leraktam a telót (nem dúrván) majd kb 2 óra múlva hívni akkartam róla és egyik gomb se működik csak a "piros gomb" (amivel letudom rakni a hívást+ ki tudom kapcsolni...
    a többi semmire nem reagál... én hülye kikapcsoltam most a pinkódomat se tudom beírni... mi lehet a gond ?