Nokia x3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eladó:
http://hardverapro.hu/apro/elado_nokia_x3-02_telenor_11_04_26_vasarolt_darkgr/hsz_1-50.html
http://hardverapro.hu/apro/elado_nokia_x3-02_telenor_11_04_26_vasarolt_darkgr/hsz_1-50.html
Nokia X3-02 -> Kb. másfél hete vettem... Az aksi jól bírja, nekem megfelelne így ahogy van VISZONT egyszer leejtettem, és azóta a képernyõje állandóan lefagy. Elõször mûködött az, hogy kiveszem az aksit varok egy kicsit, majd visszateszem. Mûködött is utána vagy fél órát. Az alapbeállításokat is visszaállítottam, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Kerestem szoftverfrissítést, azt írta, nincs újabb elérhetõ szoftver. Jelenleg ott tartok, hogy nem tudom bekapcsolni -> A billentyûzárnál meg kell nyomni egy gombot aztán a képernyõn a kiold lehetõséget, viszont hiába nyomkodom már egyáltalán nem reagál semmire. :( Szóval hétfõn vissza az üzletbe és talán 1 hónap múlva viszontláthatom a telefont. :(
Szintén várom a véleményeket errõl a készülékrõl:)
A hardveraprón kérdeztem már és ezt a véleményt kaptam
Szia!
Szerintem ez a Nokia X3-02 telefon nem olyan rossz. Bár egy kicsit fura hogy van billentyûzete és lehet tapizni is. :)
Megbízható, nem volt baja, de én csak kipróbáltam, nem használtam sokat, mert nekem nem jönnek be annyira a tapizós mobilok.
Nekem nem fagyot, bár nem próbáltam nagyobb méretû videót vagy filmet lejátszani rajta.
A hátlapját egyáltalán nem könnyû levenni, bár lehet hogy 1-2 éven belül meggyengülnek a pöckök rajta. Olyan hogy a telefon alján két oldalt be kell nyomni minkét pöcköt és akkor fel lehet nyitni, de ezek a gombok elég kicsik ahhoz hogy könnyen meglehessen nyomni.
Összességben egy jó és megbízható telefonról van szó, aminek van wifi-je és ez nagy elõny. Viszont az 5 megapixeles kamera, nem igazán teljesít jól, a képek mindig sötétebbek, de nem vészes.
Más véleményket is szívesen várok én is.
A hardveraprón kérdeztem már és ezt a véleményt kaptam
Szia!
Szerintem ez a Nokia X3-02 telefon nem olyan rossz. Bár egy kicsit fura hogy van billentyûzete és lehet tapizni is. :)
Megbízható, nem volt baja, de én csak kipróbáltam, nem használtam sokat, mert nekem nem jönnek be annyira a tapizós mobilok.
Nekem nem fagyot, bár nem próbáltam nagyobb méretû videót vagy filmet lejátszani rajta.
A hátlapját egyáltalán nem könnyû levenni, bár lehet hogy 1-2 éven belül meggyengülnek a pöckök rajta. Olyan hogy a telefon alján két oldalt be kell nyomni minkét pöcköt és akkor fel lehet nyitni, de ezek a gombok elég kicsik ahhoz hogy könnyen meglehessen nyomni.
Összességben egy jó és megbízható telefonról van szó, aminek van wifi-je és ez nagy elõny. Viszont az 5 megapixeles kamera, nem igazán teljesít jól, a képek mindig sötétebbek, de nem vészes.
Más véleményket is szívesen várok én is.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Nokia X3-02? Vélemények? :)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Sziasztok!
Én régen mindig is Nokia párti voltam, de aztán nagyon rövid idõ alatt áttértem a Sony Ericssonra, mert biztosabb(vírus a symbian oprendszer miatt), jobb és legfõképpen sokkal olcsóbb... :D
De kinek a pap, kinek a papné :D
Én régen mindig is Nokia párti voltam, de aztán nagyon rövid idõ alatt áttértem a Sony Ericssonra, mert biztosabb(vírus a symbian oprendszer miatt), jobb és legfõképpen sokkal olcsóbb... :D
De kinek a pap, kinek a papné :D
bármilyen telefonvásárlás elõtt Mobilarena!
ez nem reklám, csak ott szubjektív vélemények vannak :)
ez nem reklám, csak ott szubjektív vélemények vannak :)
köszi a válaszokat
így videón nem rosszabb mint a mostani k320i-mnek, de akkor még nézelõdöm a telók közt
így videón nem rosszabb mint a mostani k320i-mnek, de akkor még nézelõdöm a telók közt
http://www.youtube.com/watch?v=OqcdfuUS2rk
nekem 5220 van, aminek szintén ilyen kijelzõje van, mint az x3-nak.
és igen, tényleg rossz, én emiatt akarok megválni tõle. (amúgy az új c5 is ilyen...)
nem elég fényes(csak 262e színû), a betekintési szöge az még rosszabb, ha egy kicsit balra fordítod már elsötétül a kép...
meg a gagyi mûanyag ház sem éri meg, hidd el.
6303 ajánlatos helyette
és igen, tényleg rossz, én emiatt akarok megválni tõle. (amúgy az új c5 is ilyen...)
nem elég fényes(csak 262e színû), a betekintési szöge az még rosszabb, ha egy kicsit balra fordítod már elsötétül a kép...
meg a gagyi mûanyag ház sem éri meg, hidd el.
6303 ajánlatos helyette
Hy,
Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén, mert ezek a tapizós cuccok nem nagyon jönnek be.Azt szeretném kérdezni, hogy tényleg olyan rossz minõségû a kijelzõje, mint ahogy mondják? Ez az egy dolog tart vissza egyedül.
Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén, mert ezek a tapizós cuccok nem nagyon jönnek be.Azt szeretném kérdezni, hogy tényleg olyan rossz minõségû a kijelzõje, mint ahogy mondják? Ez az egy dolog tart vissza egyedül.
Kikapcs, akksi le-föl, aztán mehet.
Ha továbbra is gáz van, akkor szerviz.
Ha továbbra is gáz van, akkor szerviz.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hogy is volt az olvasással?
"utána kutakodtam van rá 1 év gari"
Amúgy egy szóval se mondtam, hogy marha vagy, ezen ne vesszünk össze. :)
"utána kutakodtam van rá 1 év gari"
Amúgy egy szóval se mondtam, hogy marha vagy, ezen ne vesszünk össze. :)
olvass mielõtt írsz... <#idiota>#idiota>
két kommenttel lejjebb írta,"am az aksis dolog sem mûködik grancia meg lejárt :S"
bár ahogy látom mégis csak lett rá, akkor meg egyértelmû szervíz...
Gellért, azért mert nem tudsz olvasni még ne engem idiótázz
két kommenttel lejjebb írta,"am az aksis dolog sem mûködik grancia meg lejárt :S"
bár ahogy látom mégis csak lett rá, akkor meg egyértelmû szervíz...
Gellért, azért mert nem tudsz olvasni még ne engem idiótázz
sose nyomd fullba a kretént
utána kutakodtam van rá 1 év gari szét nagyon amugyse akkartam kapni... nem értrek a harverekhez :D am kedde megy szervízbe... am ne vegyetek ilyen telót marha sérülékeny.. (2 hónapos....)
Szedd szét, hátha elveszíted a garanciát(márha van még rá...). <#idiota>#idiota>
Szervízbe vele.
Szervízbe vele.
hát igen, ez két eset lehetséges, de a szoftver csak úgy nem szokott magától elromlani, szóval inkább az érintkezéssel lehet a baj. Ha tudod akkor szedd szét, hátha látsz valamit rajta...
sose nyomd fullba a kretént
pontosan
de egyszer a pin kódom elsõ 2 számjegyét betudtam írni de többet nem... szal szerintem vagy az érintkezéssel van valami vagy a szoftver...
de egyszer a pin kódom elsõ 2 számjegyét betudtam írni de többet nem... szal szerintem vagy az érintkezéssel van valami vagy a szoftver...
õõõ igen :)
Am simasuna szerintem félre érteted tudom a pin és poop kódomat is de beírni nem engedi.... am az aksis dolog sem mûködik grancia meg lejárt :S
Am simasuna szerintem félre érteted tudom a pin és poop kódomat is de beírni nem engedi.... am az aksis dolog sem mûködik grancia meg lejárt :S
ezért taálták fel a szolgáltatódat.
ügyfélbiztonsági kóddal beazonosítanak és megmondják.
hacsak nem változtattad meg...
ügyfélbiztonsági kóddal beazonosítanak és megmondják.
hacsak nem változtattad meg...
Ha garancia van még rá visszaviszed,de esetleg próbáld ki hogy kiszeded az akksit vársz egy kicsit majd visszaraksz mindent és indítod.
Hali !
Ide jöhetnek a nokia X3-al kapcsolatos dolgok...
Nekem lene egy olyan gondom hogy leraktam a telót (nem dúrván) majd kb 2 óra múlva hívni akkartam róla és egyik gomb se mûködik csak a "piros gomb" (amivel letudom rakni a hívást+ ki tudom kapcsolni...
a többi semmire nem reagál... én hülye kikapcsoltam most a pinkódomat se tudom beírni... mi lehet a gond ?
Ide jöhetnek a nokia X3-al kapcsolatos dolgok...
Nekem lene egy olyan gondom hogy leraktam a telót (nem dúrván) majd kb 2 óra múlva hívni akkartam róla és egyik gomb se mûködik csak a "piros gomb" (amivel letudom rakni a hívást+ ki tudom kapcsolni...
a többi semmire nem reagál... én hülye kikapcsoltam most a pinkódomat se tudom beírni... mi lehet a gond ?