16
A mozifilm játék változata PC-n és PS3-on is hódítani akar.
-
#16 ja ez mobile, meg iphone, már megijedtem !!! -
#15 Gameplay
Annyira szégyellem, hogy én nyítottam topikot neki, h az már gáááz :D::D:D:D:D:D -
#14 LAUNCH TRAILER
:D:D régi szép idők :) -
#13 fighter bomber FTW!!! :D -
n3whous3 #12 de, az ACE, 2 az túl egyszerű volt -
#11 Ez jó játék!Sokat toltam régen 1v1be:D -
#10 szevasztok. Commodore koromból a legjobb repülős szimulátornál nem lehett jobb az tuti ACE2 -
#9 volt PC-re vmikor '95 környékén, egész tűrhető félárkád volt. az anyahajóra leszállás korrektül meg volt csinálva. -
Berselius #8 Reméljük ennél jobb lesz... -
n3whous3 #7 hát ha ezek nem lesznek benne, akkor nem is ér semmit az egész -
#6 A filmet is én nyítottam sg-n. Nem véletlenül.
De máskülönben mi bajod van neked ezzel?
Ha gk-ról hoztam volna a hírt? akkor is ezzel jönnél, h mi a faszé linkelgetek? -
#5 Ugye ezt nem csak azért nyitottad hogy linkelhess az oldaladra? -
#4 Ez az egyik ok, amiért nem csinálnak belőle bolti verziót. nem tudni, próbálkozni lehet. -
Oláh Herkules #3 tékmájbretövéj lesz benne? motor lesz-e benne? 356-os porcse lesz-e benne? dugás lesz-e benne? -
Vlala #2 Mig-28-asok is lesznek benne? Azt a filmet végigröhögtem...
Biztos, hogy jó ötlet egy '86-os film alapjaiból 2010-ben játékkal próbálkozni? -
#1 A Paramount Digital Entertainment hivatalosan május 20-án jelentette be Los Angelesben a kiváló '86-os Top Gun mozifilm videójáték változatát PS-ra és PC-re. A játék exkluzív tartalmai kizárólag PSN-en lehet majd beszerezni. De a PC társadalom sem panaszkodhat, hiszen MAC támogatással is érkezik. Maverick, Goose, Iceman, Jester, Viper, Merlin, Slider, Wolfman és még ki tudja mennyi karakter lesz választható az egyjátékos kampányban. Az árkád-repülős produktum tartalmazni fog ONLINE multiplayert is megannyi módokkal, melyben akár 16-an is részt vehetünk többek között TDM játékmódban barátainkkal. Megjelenés még idén nyáron, letölthető, azaz digitális formában! Köszi BN!