5
 • Lowosan
  #5
  Próbáld ki, célozz meg valami parlamenti jószágot idehaza puskával, a szart kibüntetik belőled (és ez még messze lesz a komcsik büntetési módszerétől). (lol, milyen puska? Börtönbe kerülsz egy erősebb légpuskáért is, éles fegyverért életfogytiglant kapnál a sok üldözési mániástól.) Ha le is lősz egyet, van vagy 1000 másik hasonló jellegű ember akik elkezdenek civakodni azon hogy ki léphessen a halott helyébe.
 • Ferrer
  #4
  Náluk ez a kultúrához hozzátartozik, lásd császárság, azért nincsen.
 • GoldenAxe
  #3
  a birka kínai nép meg is érdemli ha néhány csicska diktátornak hagyja , hogy ezt csinálja, és az 1milliárd ember közül nincsen egy sem aki puskacsőre kapná "puszta véletlenségből" az ilyen diktátorokat, és "véletlen baleset" érné őket..
 • kvp
  #2
  "De a több mint 400 millió kínai felhasználó sem számíthat semmi jóra. A kormány ugyanis azt tervezi, hogy egy olyan rendszert állít üzembe, amely képes azonosítani az álneveket használó fórumozókat."

  Na ilyen pl. nallunk mar uzemel. Anno a kurucinfo latogatoi ellen keszult, de minden mas forumhoz is jo. A lenyeg, hogy egy oldal latogatoit kepes osszekotni az internetelofizetesek tulajdonosaival. Ez persze csak akkor kerul feldolgozasra, ha a forum gyanus (az sg nem az) es az illeto hozzaszol valamihez.
 • Magiszter
  #1
  Miért nem tiltják be az internetet, az újságokat, a híradót és minden olyat ami információkat képes hordozni? Lenne a Kommunista 10 perc nevű műsor, amin az állam a saját agymosó programját hírdetné és kész. Aki meg külföldről rendel újságot az az állam ellensége és megy a bitófára.
  Komolyan nevetséges ami egyes országokban folyik.