A svéd kalózpárt üzemelteti a The Pirate Bay-t
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PEdig egyszerû a Tracker már nem mûködik, ezzel eleget tettek a bírósági végzésnek 😄D De ez le is vagyon írva a #2-es hozzászólásban!
"A döntés nem teljesítése esetén 250 ezer eurós pénzbüntetés, avagy két év börtönbüntetés terhelte volna a céget."
Hogy lehet bortonbuntetesre itelni egy ceget? 😄 😄 😄
Hogy lehet bortonbuntetesre itelni egy ceget? 😄 😄 😄
Novemberben, szóval jó fél éve. Úgyhogy én sem értem. "Titokban" visszakapcsolták, vagy valaki nagyot csúsztat már megint?
"Minél jobban szorítja össze a markát, Tarkin kormányzó, annál többen csúsznak ki belõle"
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2> Ennek az oldalnak a folyamatosa bezáratásának a puszta hírével is feljebb lendítik az amúgy, lagymatag torrentezési kedved.<#eplus2>#eplus2>
ThePirateBay van, volt és lesz, még ha ezek a büdös <#kocsog>#kocsog> köcsögök össze is kakikálják magukat az örömtõl akkor is.
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2> Ennek az oldalnak a folyamatosa bezáratásának a puszta hírével is feljebb lendítik az amúgy, lagymatag torrentezési kedved.<#eplus2>#eplus2>
ThePirateBay van, volt és lesz, még ha ezek a büdös <#kocsog>#kocsog> köcsögök össze is kakikálják magukat az örömtõl akkor is.
Hajrá Magyarország ! Hajrá zs... magyarok !
Azt mondjuk nem ertem, hogy a birosagi vegzes utan es most is hogyan mukodhet az oldal, a szerver-szolgaltatot es az oldaltulajdonost miert nem kotelezik kikapcsolni..
Na szal nem vagom. Elvileg mar bortonben is ulnek emberkek, az oldal meg el es virul..
Na szal nem vagom. Elvileg mar bortonben is ulnek emberkek, az oldal meg el es virul..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
"torrent tracker szervereinek mûködtetését más tárhelyszolgáltató bevonásával oldják meg"
Ráadásul ha jól tudom, pár hónapja döntöttek úgy, hogy tracker nélkül mûködnek a továbbiakban, kihasználva az alternatív megoldásokat (külsõ trackerek) és a DHT-t.
Ráadásul ha jól tudom, pár hónapja döntöttek úgy, hogy tracker nélkül mûködnek a továbbiakban, kihasználva az alternatív megoldásokat (külsõ trackerek) és a DHT-t.
Minden jog fenntartva!