A svéd kalózpárt üzemelteti a The Pirate Bay-t

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
PEdig egyszerû a Tracker már nem mûködik, ezzel eleget tettek a bírósági végzésnek 😄D De ez le is vagyon írva a #2-es hozzászólásban!

"A döntés nem teljesítése esetén 250 ezer eurós pénzbüntetés, avagy két év börtönbüntetés terhelte volna a céget."

Hogy lehet bortonbuntetesre itelni egy ceget? 😄 😄 😄

Novemberben, szóval jó fél éve. Úgyhogy én sem értem. "Titokban" visszakapcsolták, vagy valaki nagyot csúsztat már megint?
"Minél jobban szorítja össze a markát, Tarkin kormányzó, annál többen csúsznak ki belõle"

<#eplus2><#eplus2><#eplus2> Ennek az oldalnak a folyamatosa bezáratásának a puszta hírével is feljebb lendítik az amúgy, lagymatag torrentezési kedved.<#eplus2>

ThePirateBay van, volt és lesz, még ha ezek a büdös <#kocsog> köcsögök össze is kakikálják magukat az örömtõl akkor is.

Hajrá Magyarország ! Hajrá zs... magyarok !

Tetsuo
Azt mondjuk nem ertem, hogy a birosagi vegzes utan es most is hogyan mukodhet az oldal, a szerver-szolgaltatot es az oldaltulajdonost miert nem kotelezik kikapcsolni..
Na szal nem vagom. Elvileg mar bortonben is ulnek emberkek, az oldal meg el es virul..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"torrent tracker szervereinek mûködtetését más tárhelyszolgáltató bevonásával oldják meg"

Ráadásul ha jól tudom, pár hónapja döntöttek úgy, hogy tracker nélkül mûködnek a továbbiakban, kihasználva az alternatív megoldásokat (külsõ trackerek) és a DHT-t.

Minden jog fenntartva!

Teppik Amon
Loller, jó a kép a TPB oldalán 😊 (ami amúgy természtesen mûködik)

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok