PEdig egyszerű a Tracker már nem működik, ezzel eleget tettek a bírósági végzésnek :DD De ez le is vagyon írva a #2-es hozzászólásban!
jAMEsbAUd#6
"A döntés nem teljesítése esetén 250 ezer eurós pénzbüntetés, avagy két év börtönbüntetés terhelte volna a céget."
Hogy lehet bortonbuntetesre itelni egy ceget? :D :D :D
bakagaijin#5Novemberben, szóval jó fél éve. Úgyhogy én sem értem. "Titokban" visszakapcsolták, vagy valaki nagyot csúsztat már megint?
GoldenAxe#4
"Minél jobban szorítja össze a markát, Tarkin kormányzó, annál többen csúsznak ki belőle"
Ennek az oldalnak a folyamatosa bezáratásának a puszta hírével is feljebb lendítik az amúgy, lagymatag torrentezési kedved.
ThePirateBay van, volt és lesz, még ha ezek a büdös köcsögök össze is kakikálják magukat az örömtől akkor is.
Azt mondjuk nem ertem, hogy a birosagi vegzes utan es most is hogyan mukodhet az oldal, a szerver-szolgaltatot es az oldaltulajdonost miert nem kotelezik kikapcsolni..
Na szal nem vagom. Elvileg mar bortonben is ulnek emberkek, az oldal meg el es virul..
Polemius#2
"torrent tracker szervereinek működtetését más tárhelyszolgáltató bevonásával oldják meg"
Ráadásul ha jól tudom, pár hónapja döntöttek úgy, hogy tracker nélkül működnek a továbbiakban, kihasználva az alternatív megoldásokat (külső trackerek) és a DHT-t.
Loller, jó a kép a TPB oldalán :) (ami amúgy természtesen működik)