12
  • dr nigga
    #12
    Na csak ez miatt regisztráltam, de ki kellett várnom a 24 órát.
    Szóval,
    A rohadt mocskos tetű ingyenélő éhenkórász kurva anyátokat, hogy még ilyenekkel akartok pénzt keresni!
    Hihetetlen mit képzelnek már, komolyan!

    Tegyük fel, hogy így lesz, lássuk a gyakorlatban!
    Mivel oldjátok meg, amit nem lehet törni?
    Kiváncsi lennék!
  • FoodLFG
    #11
    山(^.^)山
  • GoldenAxe
    #10
    "ORTT: Szabályozni kellene az internetet"

    Szabályozzátok ! Tijetek a projekt ! Büdös köcsögök !

    [brutálnagy]https://torproject.org
  • Throme
    #9
    ortt
    nem látom benne az "internet" szót!
    maradjanak a kaptafánál! a rádiót és a tv-t már szétcseszték.

  • donceleger
    #8
    Én az ORTT-t szabályoznám! Rájukférne egy alapos fejmosás!!!! Mi a faszt képzelnek magukról?????????????
  • RiSeForMuSiC
    #7
    Azért kell a szabályozás, hogy a sok ingyenélő szabályozó úrnak és úrhölgynek legyen bizottsági munkája.
  • nobook
    #6
    Szerintem a gyerekvállalást kéne szabályozni, hogy ne születhessenek olyan gyerekek akik felnőtt korukban ORTT meg hasonló szervezetekben kezdenek el "dolgozni", majd feltételezett hatalmuk tudatában, mindenféle demagóg okosságokat hangoztassanak, majd megpróbálják ráerőltetni széles társadalmi rétegekre. Az ilyen emberek sokkal veszélyesebbek mint az internet valaha is lesz.

    (Persze az elejét nem gondolom komolyan, csak felcseszték az agyam.)
  • morden
    #5
    Az állam kényszerítő eszközökkel már jóideje próbálja megvédeni az állampolgárait, maguktól, ez sehol nem jött be, nemhiszem, hogy az ORTT-nek majd pont sikerülni fog :D
    Érdekes amúgy ez az ORTT mint szervezet. Ugye minden szervezet valami célért jön létre, namost 100ból 110 ember mondja azt, hogy az ortt teljesen impontens arra, hogy a céljár elére, mi lenne erre a megfelelő válasz ? 1, megszüntetik a szervezetet mert nincs értelme, vagy 2, átalakítják, ( vezetőcsere stb sbt). Ahogy nézem az ORTT mindezeknek keményen ellenáll.
  • akyyy
    #4
    lassan ? már mióta ott vannak a karikák, ráadásul már se AXN-en se viasaton se coolon nincsennek, ha meg rtl-t nézel vagy tv2-t akkro grat
  • fkomment
    #3
    Ezt az ORTT-nek: ..I..
  • jAMEsbAUd
    #2
    Engem is megremit ez a szabalyozasi mania... de majd lesz mindig ra alternativa... igy is kezd mar kialakulni egy titkositott internet az interneten belul (lasd TOR, meg egyeb VPN-szeru halozatok, amikbe egyik szolgaltato sem tud beleszolni!)
  • Intensify
    #1
    Még mindig nem értem a tv adások leszabályozását sem...Ha valaki nem akarja hogy bizonyos tartalmú filmet nézzenek a gyerekei otthon akkor egyszerűen ne engedje nekik,lassan már nem lehet így sem látni a filmeket a karikák és hírdetési motívumokkal megtűzdelt képernyőn.Érdekes hogy bizonyos adók/persze nem magyar csatornák ill. HBO stb./nem használják a megkülönbözetető jelzéseket csak az adás elején írják ki. " A vezérigazgató azt is bejelentette, hogy az AH május 25-től a jelenlegi - kódolatlan, ingyen fogható - hét csatorna mellé egy újabb csomagot is piacra dob, ennek keretében 10 televíziós programot kínál 669 forintért havonta, egyéves hűségnyilatkozattal. Így az ügyfél ezért az összegért 17 csatornához fér hozzá. "Ez mi, reklám?Persze ők is a szabályozás mellett vannak nem?Otthon úgy tiltom le a netet ahogy akarom és ezt mindenki megteheti nem?Miért is kell akkor?