Fokozatos analóg lekapcsolást tervez az NHH

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dez meg nem az mpeg4 nem?
Nem arrol volt szo, hgy minden adas majd az lesz? Vagy csak 1-2?
Ertem ezt a magyarokra is.
"Ráadásul amit írtál, annak a fele sem igaz!"
Frappans cafolat, bar, hogy barmilyen szinten komolyan is veheto legyen, ugy ezeket a valotlansagokat fel kene sorolnod es javitani oket. Ez igy trolling amit csinalsz.
Szovegertelmezesi kepesseged meg alsotagozatos szinten van, mivel en egy pillanatig nem allitottam, hogy nincsenek egyszeri koltesegek, en ELOFIZETESROL beszeltem. Try again!
Azt meg ugye nem varhatod el, hogy a nagymamad miatt egy egesz orszag szivjon. Meg szerencse, hogy van neki egy ilyen stramm unokaja, mint te, aki majd segit neki beszerelni es finanszirozni ezeket az igazan nem nagy osszegu EGYSZERI teteleket. Sajnos a fejlodesnek ara van, de gondolj az ebbol szarmazo elonyokre is!
Nem kell mindenhol mumust keresni, nem MINDEN egy hatalmas osszeeskuves elmelet resze.
BTW: A Digi az nem nagytokesek kezen, van hanem egy romanai magyar vallalkozo ellenorzese alatt mukodik.
"It is controlled by Zoltan Teszari, the richest IT entrepreneur in Romania.<1>" - http://en.wikipedia.org/wiki/RCS%26RDS

Kedves Polgártárs!

Ugye akkor majd TE fizeted ki nagymamám helyett az összes kapcsolódó költséget (antenna, beltéri, beszerelési díj stb.) és ugye ott is leszel vele, amíg meg nem tanulja, hogyan is kell használni? Ugye?

Ferrernek meg igaza van, annak ellenére is, hogy milyen politikai vonulatot követ. A Tré, a Júpíszi, a Digi és társaik mind-mind nagytõkések kezében vannak. Így ennek a dolognak egyértelmûen õk lesznek a nyertesei. Viszont te fájdalmasan szánalmas vagy azzal, hogy mindenki komcsi, aki nem a te majmaidnak tapsol. Ráadásul amit írtál, annak a fele sem igaz!
Nem kell elofizetest kotni. Ami eddig ingyenes volt, az most is ingyenes lesz. Sot, nemhogy tobb ingyenes csatorna van mar most is, hanem ezek egy resze HD-ben is jon... plusz dual audio, EPG, stb...
De vegulis visszaterhetnenk a hetfoi adasszunethez is, elvtars, csak, hogy azok a franya nagytokesek kevesebb hirdetest nyomhassanak le a torkunkon... Elore a lenini uton!

hogy felszabadulhassanak frekvenciák, amin internetet és más szolgáltatásokat lehet nyújtani.

"Kik a nyertesei az analóg lekapcsolásnak?"

Erre igen könnyu a válasz - a nagytokések.
Mi a faszért kell nekem minden tv készülékre itthon külön elofizetést fizetnem, ha nem érdekel se a nagy felbontás se az állítólagos jobb hangminoség???

LZ forever

Nem kellett volna ezeket a lépéseket már régen megtenni?!

Zolthen:
Nem, más fajta antenna kell hozzá. Ráadásul nálunk tudtommal úgy találták ki az egészet, hogy tetõantennával mûködjön, szobaival még véletlen se. Mert ugye az kedvezõtlen lenne - az egyébként gyakorlatilag nem létetõ - mobiltv szolgáltatások számára.

Minden jog fenntartva!

A digitális adás is ugyanazon az antennán fog jönni, mint a rendes?