416
válaszolsz a kérdésre, felteszel egy kérdést, mindezt úgy hogy nem használod a netet hozzá
-
#57 Melegszik a második hely. -
#56 Közel jársz, ám az a harmadik és konkrét faj kéne már akkor... Inkább keresd az első kettőt! -
#55 A pontos nevére nem emlékszem (nem is írnám le), de azt tudom, hogy 45 tonnát fel tudna emelni, ha akkora lenne, mint egy ember. Valami ronda szarvas bogár. -
#54 Parlament, meg a két bazilika kb. egy magas. Pár méter ide-vagy oda már elvi kérdés, meg hogy honnan mérik. -
#53 ja az nem állat :D -
#52 a hangya -
#51 szal nem a parlament -
#50 Jaja, ezt mindig hozzáteszik. -
#49 Amúgy én kérdezek most (vagy párhuzamosan). Mék a világ legerősebb állata, a saját méreteihez képest. Akár többet is elfogadok, mert vitatható mostanság és nincs nagy különbség. Mondjuk első kettőt, vagy hármat... -
#48 Mondjuk ezt nem tudtam, hogy a kriptától mérik. No, mivel lelőtted a poént tegyél fel egy kérdést! :) -
#47 ehh énis utána néztem, 2-ra tippeltem volna :D -
#46 ha anno Eiffel mégis ide építette volna azt a bizonyos híres tornyát, akk most tudnám :D -
#45 Jó, akkor vagy a Lakihegyi Adótorony, avagy a harmad akkora Esztergomi Bazilika, aminek van szép neve is, amit sosem jegyzek meg. Ja és csalnak, mert a kripta aljától (!!!) mérik a besték (ennyi erővel a zországházat is mérhetnék a metrótól :DDD). -
#44 Nem tudom pontosan, de az nem építménynek számít? Vagy egész más a definíciója? -
#43 Az 16 méterrel alacsonyabb, mint amire gondolok. -
#42 Én már megválaszoltam, mert a lakihegyi adótorony mindmáig a legmagasabb épület Magyarországon (messze magasan vezet! :D). Persze ha nem az, mert nem jó a torony, akkor is tudom melyik az. -
#41 Nah kivételesen utánanéztem jól tudom-e, mert ha nem adótorony, akkor csak egy épület van ami a legmagasabb lehet/volt mindig is. Nem tévedtem, már jól alszom, ti is rájöttök. (bár továbbra is az a véleményem, hogy csalás ahogy a magasságát számítják) -
#40 Pedig pécsen van egy szép nagyra nőtt ház. :C -
#39 hideg -
#38 van valami magasház valahol, de már meg nem mondom hol
majd SQJ -
#37 Ne tornyot, hanem szép nagy alappal rendelkező épületet, mint például a rendőrpalota. -
#36 Ezek közül egyik sem. :) -
#35 Általános iskolában tanítják ezeket biológia, vagy még előbb környezet ismeret órán. Tudod. Amúgy mérnök vagyok, de figyelek. :D -
#34 lakható épüket vagy vmilyen torony is lehet? -
#33 hűha Miskolcon vagy Szegeden? vagy Pécs? nemtom -
#32 Háak régen a lakihegyi zadótorony vót, de hogy most melyik?!?? Gőzömsenincs... (örexem) -
#31 látom nagyon csíped a vízi élővilágot, mi vagy te, csalánozó? :P -
#30 Valszeg. azér, mert ekkora dögöket nem lehetne ragadozóként életben tartani, mivel mi a lótetűt adsz neki enni?! Honnan tudna már megfelelő méretű cuccokat öldösni?! A plankton meg bőséges élelemforrás. -
#29 Akkor melyik Magyarország legmagasabb épülete? -
#28 ott a pont! -
#27 az delfin ráadásul és így is emlős vaze... (kész) -
#26 a gyilkosbálna más néven orca vagy kardszárnyú delfin emlős -
#25 Cetcápa. -
#24 foltos
és a szokásos nem ragadozó
hát illetve nem a klasszikus ragadozó, hanem planktonevő -
#23 gyilkosbálna? -
#22 Jah és emlékeim szerint a legnagyobb cápafaj az nem is veszélyes az emberre pl. -
#21 Nodeha megkérdezik melyik a legnagyobb felhőkarcoló, akkor nem vágod rá, hogy a holland törpemókus! :D -
#20 Az nagyon kis testű te! -
#19 akkor nagymacskacápa -
#18 ha jól tudom az emlős egy rendszertani osztály, ahogy a "hal" is.
nekem a kérdésről nem az ugrott be, hogy hú a kék bálnákat hova is kell sorolni?
lehet h ez furcsa, de sosem érdekeltek a vízi élőlények, és annak ellenére, hogy már hallottam h a bálna emlős, éppen ezért nem ez jutott eszembe elsőre.