Új magyar tévésorozat készül
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én a Tûzvonalban címû sorozatot is csak a részeg autoSTOHL tudtam meg hogy van, a többirõl nem is hallottam 😄
A 2 milliárdot nem a sorozatra kapta a tévé, hanem összesen ennyit kapott, ebbõl készül az összes sorozat, meg a többi mûsor. Mondjuk lehet, hogy még így is sok, eleve elég lenne 1 közszolgálati tévé...
Nem dehogy, nem rég a Fidesz 3 milliárdot adott egy filmrendezõnek, most adtak 2 milliárdot...
Csak azt nem értem ha az MSZP két kézzel szórta a pénzt hülyeségekre, akkor ezt minnek nevezzem?
A MSZP kiárulta az ország nagy részét, a Fidesz meg elosztogatja a maradékot, ja nem vagyok jobbikos és lmp-se mielõtt valaki betalál 😊
Csak azt nem értem ha az MSZP két kézzel szórta a pénzt hülyeségekre, akkor ezt minnek nevezzem?
A MSZP kiárulta az ország nagy részét, a Fidesz meg elosztogatja a maradékot, ja nem vagyok jobbikos és lmp-se mielõtt valaki betalál 😊
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
kell a pénz a cgi-re meg a speciális effektekre mert csak egy stúdió van az egészet greenbox-ban veszik fel <#taps>#taps>
Commodore Plus4 forever!
Több mint kétmilliárd forintos állami támogatásból 11 részes középiskolában játszódó sorozat?
Csak nekem tûnik soknak?
Csak nekem tûnik soknak?
"valóságshow-sztár is fel fog tûnni, többek között Király Viktor, Csifó Dorina, Gonda Kata. "
Még jó, hogy nem énekesnek nevezték õket...
A "Gézengúzok" meg biztos "siker" lesz, csakúgy mint a többi magyar sorozat és film is (tisztelet a néhány kivételnek).
Még jó, hogy nem énekesnek nevezték õket...
A "Gézengúzok" meg biztos "siker" lesz, csakúgy mint a többi magyar sorozat és film is (tisztelet a néhány kivételnek).
Ez hiányzik az ungárise pípûlnek!😄