The Event (NBC)
Oldal 1 / 4Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem csodálom hogy megbukott ez a sorozat az utolsó 3 részt nagyon elbaszták, mindig mindenhova odaérnek mindenkit az utolsó pillanatban lelõnek na ez már sok
Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!
Craig Engler of Syfy took to Twitter and dispelled the rumors:
“To answer some questions I’ve been getting, at this time we have no plans to pick up The Event.”
Magyarul, jelenleg Syfy nem tervezi az Event átvételét.
Syfy tweet
“To answer some questions I’ve been getting, at this time we have no plans to pick up The Event.”
Magyarul, jelenleg Syfy nem tervezi az Event átvételét.
Syfy tweet
[merlinw.org]
Hopp:
"A Deadline egy hírében megpendítette, hogy a Syfy érdeklõdik a The Event iránt. Ha átvennék a sorozatot, akkor egy minisorozat készülne el folytatásként, melynek a nézettsége dönthetne egy új évadról. De. Elõször is Twitteren a Syfy egyik vezetõje azt írta erre, hogy nincs még semmi terv. Másrészt pedig a színészeket nem tartják meg opciós szerzõdéssel június végéig, már most szabadok, elszerzõdhetnek."
sorozatjunkie.hu
"A Deadline egy hírében megpendítette, hogy a Syfy érdeklõdik a The Event iránt. Ha átvennék a sorozatot, akkor egy minisorozat készülne el folytatásként, melynek a nézettsége dönthetne egy új évadról. De. Elõször is Twitteren a Syfy egyik vezetõje azt írta erre, hogy nincs még semmi terv. Másrészt pedig a színészeket nem tartják meg opciós szerzõdéssel június végéig, már most szabadok, elszerzõdhetnek."
sorozatjunkie.hu
akkor nem tudom, lehet visszafordíthatatlan hatással volt rá, de ezt már talán sosem tudjuk meg
gondolom egyszerûbb volt így áthozni mindenkit. ha haldoklik a bolygó, akkor úgy is ell kell hagyniuk.
Így nem lehet befejezni egy sorozatot...várom a folytatást 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tudtam, éreztem, hogy az elnök felesége is oda tartozik..😄
az is érdekes volt, pedig hogy megvezettek minket korábban
utána mondta, hogy valami magasabb szintre fejlõdnek - gondolom felemelkedés, vagy ilyesmi (stargate-ben volt ilyen)
opensubtitles-en már van felirat. Amugy mindenkép folytatni kéne. minimum még egy 8 epizodos mini 2-ik évad kéne.
Igazából mi is az Esemény? mert mondta a Simon, hogy azért mentek el a Föld-rõl mert be fog következni az esemény, amit nem mondott el, hogy mi az.
nem tudták, amikor készült, hogy kasza lesz
egyébként érdekes cliff van a végén + kiderült néhány dolog a múltról is (a Leilás fejlemény viszont nagyon szükségtelen volt szerintem)
most már azt mondom, kár érte, még nézném
egyébként érdekes cliff van a végén + kiderült néhány dolog a múltról is (a Leilás fejlemény viszont nagyon szükségtelen volt szerintem)
most már azt mondom, kár érte, még nézném
Jó volt a finálé? lezárták a storyt? vagy kiszurtak a rajongokkal és annak tudatában h nem lesz folytatás mégis betoltak vmi nagy cliffhanert az utolsó másodpercre?
Nabaszki... ez is véget kellett érjen ahhoz, hogy érdekessé váljon...
Hát igen, milyen érdekes, hogy minden más fordító elkészül egy epizóddal 2-3 nap alatt.
Kár, hogy eddig nem is tudtam Nitro munkásságáról.
Kár, hogy eddig nem is tudtam Nitro munkásságáról.
Idióták vagytok, hogy vártok a vasárnapi Hunbauer-féle feliratra, közben Nitro szerdánként ki szokta adni a fordítását, de csak veszekedjetek nyugodtan 😄 amúgy meg Hunbauer nem azért van kész vasárnap mert lassan fordít, hanem mert vasárnap kezdi el, egy epizod forditása 1 nap alatt megvan legalábbis a sorozatok 90%-ának a fordítása kész 1-2 napon belül általában.
Elõveszem az ezerszer ellõtt klisét: Tanulj meg angolul! azaz Learn the fucking language!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Mekkora egy nyomorék, undorító hozzáállásod van....
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
az csak egy párperces websorozat
Örülj hogy valaki lefordítja.Gondolom más dolga is van,nem csak egész nap fordít 😊
Lassan? Az nem kifejezés. Kedden kijön az angol felirat, de õ többnyire csak vasárnapra készül el a fordítással.
Miért mi a baj vele? 😊 hogy lassan fordít vagy mi?
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Remélem ha kábelen megmarad a sorozat, nem ez a balfasz hunbauer fogja fordítani.
Remélem ha kábelen megmarad a sorozat, nem ez a balfasz hunbauer fogja fordítani.
http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4179583/the-event-hu
Amekkora fejfogós baromságokat toltak be a sorozat közepénél, addig így a végére egész tûrhetõ kis 24 klón kerekedett ki belõle. Talán még a kaszát is sajnálni fogom, bár még van két rész 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
ÁÁÁ mekkora már ez a sorozat hatalmas.De mivel a sok debil nem ért hozzá véget vetnek neki 😞
Next PC upgrade: 2022
Ha minden rész ilyen pörgõs lett volna, talán nem kaszálják el. Szomorú, hogy a forgatókönyvírók csak akkor tudnak jól teljesíteni, ha pisztolyt nyomnak a fejükhöz.
de most olvasom, hogy tárgyalnak kábeles csatornákkal, még lehet, nem halott a dolog
most már hivatalos, nem lesz 2. évad
Szerintem a több tucat CSI klónra élvez...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Na ja,ott volt pl a V,azt sokkal többen nézték a fórum hozzászólások alapján,pedig szerintem sokkal gyengébb volt...Én nem vagyok az a nagy sorozat nézõs,de ez tetszik még ha vannak benne hibák is...
Ha ez a sorozat gyenge akkor melyik az ami nem?
Ez már kurvára érdekel mit néz a sok amcsi + te akinek nem tetszik!
Ez már kurvára érdekel mit néz a sok amcsi + te akinek nem tetszik!
Abszolút nem javult meg. Gyengébb, mint volt. Látod, már csak 4-5 ember mondja, hogy nem.
Én abbahagytam félúton, de olvasva a kommenteket ez is akkor javul meg amikor elkaszálják?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Ej de jó volt ez a rész is!
Sejthetõ volt hogy megmentik az elnököt,legalábbis nagyon remélem hogy a gyógyszer eljut hozzá.De az is lehet hogy az újonnan megválasztott paraszt elnök az öntudatára ébred és belátja nem mehet ez tovább hogy az ufócsaj csicskása
Senki nem mondta, hogy kaszálták... sõt, jön viasat6-ra is, magyarul.
Oldal 1 / 4Következő →