8
-
#8 JJ Abrams tud valamit, ő a sorozatok James Cameronja :) -
bippo #7 Utolsó ilyen sorozat, ami nekem rémlik (bár lehet, hogy volt, csak én nem láttam) a Maria Bello+Scott Bakula-féle Mr.és Mrs Smith. Az nem volt rossz, könnyed akciókomédia. És az tényleg nem mai.
Maiból a Burn Notice, ami beugrik. Kár, hogy most szünet van. -
Jack Bauer ahős #6 Szívesen fogyasztanék magasröptű gondolatokat amerikai sorozatokból, úgyhogy kérnék pár példát. Kösz előre is. -
winnie #5 hmm, én nem a lostra gondolok. az, hogy jön most ide? benne volt a címben?
magasröptű gondolatra igazán csak amerikai sorozatban lelni mostanában. hadd ne a sorozatok hibája legyen, ha nem nézel semmi magasröptűt.
bár, ha kanadai, holland, német és angol sorozatokban hallasz ilyesmiket, akkor jöhetnek a tippek. de hiába a nyüszítés, ha egyszer az emberek szinte csak amerikai filmeket és sorozatokat néznek, ergó azokból tudnak effélére szert tenni. -
Jack Bauer ahős #4 Mert eddig tele voltak "mindenféle magasröptű gondolattal" az amerikai sorozatok, mi? Ja tényleg, a Lostban filozófusokról nevezték el a szereplőket! Aztakurva!!! -
winnie #3 mi benne a gyenge? elég rég volt ilyen, épp itt az ideje. könnyed, akciókomédia, humorral. végre nem mindenféle magasröptű gondolat, csak szórakozás. -
#2 Nagyon gyenge ez az alap, nagyon gyenge...
-
#1 Azonban miután, azonban miután, azonban miután...
Jeez...