Leállították a Tűzvonalban forgatása
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...........ilyen vagy olyan okok? ...mondjuk ki :azért mert ilyen szarban nem játszanak..............
Nem azt mondom hogy nem jár büntetés Bucinak, de ez a kiírjuk a sorozatból mert ez történt egy marhaság:
A 24 fõszereplõjét és a karakterét sem írták ki (Kiefer Sutherland és Jack Bauer karaktere) pedig õ is csücsült a börtönben. Igaz ez itt Magyarország az meg Amerika.
A 24 fõszereplõjét és a karakterét sem írták ki (Kiefer Sutherland és Jack Bauer karaktere) pedig õ is csücsült a börtönben. Igaz ez itt Magyarország az meg Amerika.
Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....
Lehet, hogy Stohl szeren él, alkoholista és emberileg sem fajtája mintapéldánya, de ebben a szerepben nagyon jó volt. Én szeretem ezt a sorozatot, nagy kár lenne, ha a bûnei miatt a sorozatból is kiírnák, holott abban teljesített.
bár igaz, hogy a 24-ben is azt nem szeretem, hogy Acélember-Bauer mindent és mindenkit túlél és mindent megold.
Ki tudja, lehet, hogy így lesz még jobb a sorozat.
bár igaz, hogy a 24-ben is azt nem szeretem, hogy Acélember-Bauer mindent és mindenkit túlél és mindent megold.
Ki tudja, lehet, hogy így lesz még jobb a sorozat.
szerintem Torgyán József, õ már a közélet számos más területén is bizonyított.
Szerintem a legendás Szomszédos Nemcsák Károly lenne a legalkalmasabb erre a szerepre.
Hozzák be a magyar Mettyú Mekkánegit valami más szerepben.
Nothing to say
milyen legendás szerep? minden hülye tudná osztani benne az észt meg keménykedni