The Cape (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ha Summer Glau, akkor jöhet!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
- két órás premier január 9-én, aztán folytatás 10- vagy 17-étõl hétfõnként
- új fotó 3 karakterrõl
- új promó
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a többi videót nekem nem engedte lejátszani, de embedben megy mind, ide felraktam õket

Szerintem az lesz a baj ezzel, hogy õ lesz a nagyon jófiú és nem fog semmilyen bûnözõt megölni csak elkapja, kb mint Batman.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Rendezõ: Simon West
szereplõk:
David Lyons ... Vince Faraday
Jennifer Ferrin ... Dana Faraday
Ryan Wynott ... Trip Faraday
Dorian Missick ... Marty Voight
Anil Kumar ... Ruvi
Summer Glau ... Orwell
James Frain ... Peter Fleming
Martin Klebba ... Rollo
Kristin D'Andrea ... Party Woman
Fernando Chien ... Ark Trooper
David Rickabaugh ... Onlooker
J. Teddy Garces ... Thug #1
Nico Cortez ... Ark Officer
Bryan Friday ... Detective Brooks
Meghan Ashley ... Fire Breather
Eddie Diaz ... Officer #1
A sorozatból 13 epizódot rendeltek be.
A történet egy rendõrrõl szól, akit koholt vádakkal gyanúsítanak, agy el kell hagyni a várost, és a szeretteit. Késõbb The Cape nevû szuperhõsként tér vissza, hogy tisztára mossa a nevét és megszabadítsa a várost a korrupciótól és a bûnözéstõl.