Community (TV)

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.youtube.com/embed/0YKZ93ouY9E
ProGabe

K*rva anyjukat, na!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jó lenne ha mehetnének a Cougar Town után
stargatelost
<#rinya><#rinya><#rinya> Talán megmenti valaki. #sixseasonsandamovie

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Kaszát kapott a Community :/ Kár érte.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

Most végeztem az 5. évaddal, direkt húztam eddig, az utolsó részt. Látszik, hogy Harmon visszatért, epic volt az egész. A GI Joe-s résztõl féltem kicsit, mert vizuálisan nem annyira bejövõs, de abszolulte jó volt az is. :) Viszont azt nem értem, illetve sajnálom, hogy nem valami ismert sorozat, itt az sg-n sincs vmi nagy pörgés a topicban, bezzeg az évek óta egyre nézhetetlenebb himym, meg a jó, de azért szerintem nem community szinten jó tbbt pörög ezerrel. Közel a "six seasons and a movie", reméljük megkapja a zöldet a kövi szezonra is, már csak azért is, mert a bûvös 100 epizódhoz is csak pár rész hiányzik...

<#taps>
Darthmushroom
Nathan Fillion!!! ohh igen ezt már szeretjük :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ProGabe
<#dumcsi><#sir><#wave>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

már csak a következõben lesz elvileg
Ja, errõl lemaradtam akkor.

stargatelost
Már nyáron kiderült, hogy kevés részben fog szerepelni, így biztos, hogy ezzel a történetszállal lép le.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

4. jött be eddig a legjobban nekem. Walton Goggins vendégszereplésének meg külön örültem. Remélem Troy maradni fog, nem száll ki egy idõre.

az elsõ kettõ meg talán az eddigi leggyengébb, de legalább a 4-es most jó volt
Darthmushroom
3 rész megnéztem, az elsõ annyira nem tetszett, de látszik h Harmon rendesen visszatért nem csak a nevét adja

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

ProGabe
Nem találunk szavakat, annyira jó :)

stargatelost
Na mi van emberek? :D VISSZATÉRT A COMMUNITY, és zseniálisabb, mint valaha :D Dan Harmon for prezident!!!

az 5x03 mekkora volt már a sötét szûrõvel, nyomozós krimi témával? :D

Baszki, de jó újra zseniális Communityt nézni!

nah, visszahangolódtam :) már hiányzott
ProGabe
http://www.youtube.com/v/VyFsI7y5-D8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Na de biztos, január 2, én értettem félre a dolgokat. :D

Nem biztos :D
Elvileg az NBC kaszálta az Ironside-ot, Welcome to the Family-t, érkezik a Community és a Chicago PD. Ha igaz akkor már most fog jönni.

január 2!
stargatelost
Hajjaj

Nagyon fel kell kötniük a gatyájukat, de... in Harmon, we trust :)

stargatelost
Wow, úgy néz ki Dan Harmon visszatér az ötödik évadra!!! Fuck Yeah!!!!!

ProGabe
Imádom, ha nincs igazam :)

FZoleee
5. évad berendelve
ahogy a tavalyi is :) de úgy néz ki, esélyes hogy folytatják, ha nem így lenne már bejelentették volna tegnap a többivel
ProGabe
Nem úgy néz ki, hogy bármire is rá fognak feküdni. Igaz, még mindig nincs megerõsítve, de ez egy sorozat-záró volt!

tutituti
Ez a rész most gyenge lett.De a többivel nem volt bajom.Kicsit ráfeküdhetnének Chang sztorijára

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

ProGabe
Holy shit!

4x08 is tetszett nagyon <#smile>
tutituti
Beszarok, Communityben a Workaholics Adam :O

de jó volt most :) és a shawshank téma is

tutituti
jaja,ez nekem is tetszett.Remélem Chevy marad még.Formálják a karakterét picit de ne menjen el.

ProGabe
+1, a legújabb rész végre egész jó volt.

stargatelost
Na, csak mondanom kellett, a negyedik részben már megcsillant valami.

A reggeli tanulószoba foglalásos jelenetek, meg a visszaemlékezés arra, ahogy minden szarságra lefoglalták a szobát már a régi community feelinget idézte :D (bár a visszaemlékezésben lehetett volna még pár eset)

stargatelost
Szerintem mind gyenge volt. Sajnos kiveszett belõle a zsenialitás Harmon nélkül.

tutituti
Hát a második rész ebben az évadban gyengus volt.
PEdig az elõzõ tetszett.

Az elõzõ résszel ellentétben most nagyon eltalálták a hangulatot, reméljük marad a színvonal az évad késõbbi részeiben is :)

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

MerlinW
2013-Feb-07 Community 04x01 History 101
2013-Feb-14 Community 04x02 Paranormal Parentage
2013-Feb-21 Community 04x03 Conventions of Space and Time
2013-Feb-28 Community 04x04 Alternative History of the German Invasion
Unknown Community 04x05 Herstory of Dance

[merlinw.org]

ProGabe

ProGabe
http://www.youtube.com/v/z584YZtS9c4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

:DDDD
ProGabe
http://www.youtube.com/v/1jJm9kJn1ds&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

tutituti
http://www.youtube.com/v/Y7ACRFd9aJ4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Oldal 1 / 3Következő →