The Whispered World

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hála az égnek még a mai napig jelenik meg sok minõségi kaland...
Nem tudom ki emlekszik a Goblins sorozatokra.

Azota nem lattam egy olyan otletes es fantasztikus humoru jatekot a piacon😊

A Myst szeria is nagyon jo, de eros IQju embereknek ajanlott...

A Lucas Arts szerintem rengetegett tett hozza a jatekiparhoz, a kalandjatekok teren ok a legjobbak.

Most is lehetne csinalni olyan jatekokat gyonyoru grafikaval, de megvenne valaki?

A legtobb ember/gyerek kenyelmes, mert elkenyelmesitette oket a jatekipar, gyors es egyszeru jatekokat szeretnek, ha mar egy kicsit is torniuk kell a kis fejuket mar inkabb atallnak a kedvenc shooterre, mert ott lehet abalni... es nagyobb az elvezet😄

Persze mint mindig most is tisztelet a kivetelnek.

..oda szuletni kell...

Mi van itt, dedó? Te vagy a második aki képtelen értelmezni egy mondatot. Degeneráció.

a szereplõknek pattogniuk, ugrálniuk, villogniuk, kiálzotniuk kell
na meg a szex is hiányzik
tuti bukta
a disznóemberek nem fogják szeretni

Ez teljesen igaz. Nem is ez az ostobaság. Ostobaság az, hogy 15 éves játékokhoz hasonlítod. Legalább annyi értelme van, mint egy Messerschmitt Bf 109-et hasonlítani egy MiG 35-höz, csak mert mindkettõ repül.
Inkább a te okoskodásod ostobaság. Ilyen minõségû játékok nem voltak 15 éve, kedves barátom.

Tetsuo
A Machinarium kozelebe sem er semmi ilyesmi..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Jó lenne ez, csak a cirkusz emlegetésétõl már kiráz a hideg.. Brrr... Nem szeretem.
ez a post harmadik olvasásra is fantasztikusan nagy ostobaság....

megnéznék egy mai LA játékot..

punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...

15 éve agyonverte volna Lucasarts kalandokat egy ilyen minõségi cucc. Ma már nem sok vizet zavar. Itt a végigjátszás, németül.