The Whispered World
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hála az égnek még a mai napig jelenik meg sok minõségi kaland...
Nem tudom ki emlekszik a Goblins sorozatokra.
Azota nem lattam egy olyan otletes es fantasztikus humoru jatekot a piacon😊
A Myst szeria is nagyon jo, de eros IQju embereknek ajanlott...
A Lucas Arts szerintem rengetegett tett hozza a jatekiparhoz, a kalandjatekok teren ok a legjobbak.
Most is lehetne csinalni olyan jatekokat gyonyoru grafikaval, de megvenne valaki?
A legtobb ember/gyerek kenyelmes, mert elkenyelmesitette oket a jatekipar, gyors es egyszeru jatekokat szeretnek, ha mar egy kicsit is torniuk kell a kis fejuket mar inkabb atallnak a kedvenc shooterre, mert ott lehet abalni... es nagyobb az elvezet😄
Persze mint mindig most is tisztelet a kivetelnek.
Azota nem lattam egy olyan otletes es fantasztikus humoru jatekot a piacon😊
A Myst szeria is nagyon jo, de eros IQju embereknek ajanlott...
A Lucas Arts szerintem rengetegett tett hozza a jatekiparhoz, a kalandjatekok teren ok a legjobbak.
Most is lehetne csinalni olyan jatekokat gyonyoru grafikaval, de megvenne valaki?
A legtobb ember/gyerek kenyelmes, mert elkenyelmesitette oket a jatekipar, gyors es egyszeru jatekokat szeretnek, ha mar egy kicsit is torniuk kell a kis fejuket mar inkabb atallnak a kedvenc shooterre, mert ott lehet abalni... es nagyobb az elvezet😄
Persze mint mindig most is tisztelet a kivetelnek.
..oda szuletni kell...
Mi van itt, dedó? Te vagy a második aki képtelen értelmezni egy mondatot. Degeneráció.
a szereplõknek pattogniuk, ugrálniuk, villogniuk, kiálzotniuk kell
na meg a szex is hiányzik
tuti bukta
a disznóemberek nem fogják szeretni
na meg a szex is hiányzik
tuti bukta
a disznóemberek nem fogják szeretni
Ez teljesen igaz. Nem is ez az ostobaság. Ostobaság az, hogy 15 éves játékokhoz hasonlítod. Legalább annyi értelme van, mint egy Messerschmitt Bf 109-et hasonlítani egy MiG 35-höz, csak mert mindkettõ repül.
Inkább a te okoskodásod ostobaság. Ilyen minõségû játékok nem voltak 15 éve, kedves barátom.
Jó lenne ez, csak a cirkusz emlegetésétõl már kiráz a hideg.. Brrr... Nem szeretem.
ez a post harmadik olvasásra is fantasztikusan nagy ostobaság....
megnéznék egy mai LA játékot..
megnéznék egy mai LA játékot..
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...