10
  • Trishtan
    Hála az égnek még a mai napig jelenik meg sok minőségi kaland...
  • jamborl
    Nem tudom ki emlekszik a Goblins sorozatokra.

Azota nem lattam egy olyan otletes es fantasztikus humoru jatekot a piacon:)

A Myst szeria is nagyon jo, de eros IQju embereknek ajanlott...

A Lucas Arts szerintem rengetegett tett hozza a jatekiparhoz, a kalandjatekok teren ok a legjobbak.

Most is lehetne csinalni olyan jatekokat gyonyoru grafikaval, de megvenne valaki?

A legtobb ember/gyerek kenyelmes, mert elkenyelmesitette oket a jatekipar, gyors es egyszeru jatekokat szeretnek, ha mar egy kicsit is torniuk kell a kis fejuket mar inkabb atallnak a kedvenc shooterre, mert ott lehet abalni... es nagyobb az elvezet:D

Persze mint mindig most is tisztelet a kivetelnek.
  • Csak77
    Mi van itt, dedó? Te vagy a második aki képtelen értelmezni egy mondatot. Degeneráció.
  • gombabácsi
    a szereplőknek pattogniuk, ugrálniuk, villogniuk, kiálzotniuk kell
    na meg a szex is hiányzik
    tuti bukta
    a disznóemberek nem fogják szeretni
  • Kindred Blades
    Ez teljesen igaz. Nem is ez az ostobaság. Ostobaság az, hogy 15 éves játékokhoz hasonlítod. Legalább annyi értelme van, mint egy Messerschmitt Bf 109-et hasonlítani egy MiG 35-höz, csak mert mindkettő repül.
  • Csak77
    Inkább a te okoskodásod ostobaság. Ilyen minőségű játékok nem voltak 15 éve, kedves barátom.
  • Tetsuo
    A Machinarium kozelebe sem er semmi ilyesmi..
  • Etinger
    Jó lenne ez, csak a cirkusz emlegetésétől már kiráz a hideg.. Brrr... Nem szeretem.
  • BigPunisher
    ez a post harmadik olvasásra is fantasztikusan nagy ostobaság....

megnéznék egy mai LA játékot..

• Csak77
    15 éve agyonverte volna Lucasarts kalandokat egy ilyen minőségi cucc. Ma már nem sok vizet zavar. Itt a végigjátszás, németül.