20
  • Faby
    #20
    Sem a film Oscar díjazását, sem a film ajnározását nem értem. Láttam a filmet moziban, nagyon nem érte meg a jegy árát. Nekem nem jött be egyáltalán a film, lassú, értelmetlen konfliktusok halmaza. Semmit nem tesz hozzá az sem, hogy női a rendező, nincs benne semmi női nézőpont, semmi nem különbözteti meg egy férfi által rendezett háborús illetve háborús övezetben játszódó tucat mozitól.

    Azt a véleményt a készítők részéről, hogy a film azért nem lett sikeres, mert sokan letöltötték, már kiröhögni sem tudom (ráadásul, ha valóban anyagilag sikeres, tehát több bevételt hozott, mint amennyibe került, akkor ez jónagy öngól. Ja, hogy nem giga mega bevételi rekord? Na és?), számtalanszor bebizonyították már filmek, zenék stb kapcsán, a letöltéseknek nincs ekkora hatása. Ha valami jó (legyen az film, zene, sorozat stb) akkor az látszik a sikerekben is, ha valami pocsék, nem éri meg a jegy/dvd árát, akkor annak híre megy, és azért nem hoz bevételt, nem azért mert ennyien vagy annyian letöltötték.

    Köztünk szólva, én a Becstelen Brigantik iránti lelkesedést sem értettem, Christoph Waltz ugyan jó volt benne, talán megérdemelte az Oscart is, de maga a film, hát... elég nagy katyvasz. Szerintem. Pedig Tarantino eddigi munkái tetszettek, de ez nem.
  • Lacee83
    #19
    Örüljenek az Oscarnak és nyugodtan töltse a nép gőzerővel ugyanis a film kb 1 db jó minőségű üres lemez árát éri. Vagy javaslom büntetésként h vetessék meg eredetiben a Bombák földjén-t a "bűnös" letöltőkkel.
  • Evin
    #18
    CaptainRumi
    Ez is 2008-as film! Valószínűleg azért hozta fel.
  • Lipi1980
    #17
    Na én meg a D9-et nem bírtam végignézni! Pedig nekifogtam 3x is.

    Nem vagyunk egyformák...
  • Gilgamesh
    #16
    Egyébként én meg a District 9-et bombáztam volna díjakkal. :)
  • Gilgamesh
    #15
    Szélmalomharc.
  • CaptainRumi
    #14
    Gran Torino? 2008-as film...2010-et írunk ember!
  • kwzatz
    #13
    Én meg rohadtul a Gran Torinónak adtam volna az Oscart, ami a közelébe sem jutott... A Bombák földjén tényleg szimplán unalmas, közepes film, az Avatar meg szórakoztató, látványos, és végtelenül egyszerű, nem igazán érdemel Oscart.
  • Daell Drow
    #12
    Az Inglourious Basterdsben Christoph Waltz teljessen megerdemelte az oscart. Nagyon jo szineszi jateka volt.
  • pixx
    #11
    Lehet velem van a baj, de egyik általad említett film sem érdemelt oscart...

    Hiába a filmek színvonal nagyot esett, viszont a sorozatok nagyon jók...
  • CaptainRumi
    #10
    őőőőő...

    hát lássuk csak: személy szerint az Inglourious Basterdsnek adtam volna az Oscar-t, nyilván számodra az sem volt eget rengető és pixx azon 3szor aludt be.

    de mivel várható volt a nagy Avatar vs. Hurt Locker párbaj így 1000szer inkább az utóbbi film érdemli, nem pedig egy popcorn mozi.
  • Samanoske
    #9
    Én meg beperelem(ott ez a divat)őket mert szar a hun dts a blurayen!
    Erre bezzeg nincs eszük figyelni!
  • Samanoske
    #8
    Letölteni le lehet ha nem adjuk tovább,ha meg a szolg.megszünt izélhetik!
  • Axlkenobi
    #7
    Semmi féle "éltessük amerikát" dolog nincs benne, nagyon is távol áll ettől a film. A Bombák Földjén legnagyobb erénye, a hihetetlen erejű atmoszférája, amit zseniálisan teremtett meg Kathryn Bigelow, a színészei és a stábja. Valóban lassú film, nem egy nagy, epikus alkotás, de szomorú is volna, ha csak olyan filmek nyerhetnének díjakat. Személy szerint én hosszú évek óta először értettem egyet a díjazásokkal a mostani Oscar-on.
  • Relevart
    #6
    Én láttam, és tényleg nem eget rengető.
    Jó film volt, de semmilyen szempontból nem volt olyan kiemelkedő, hogy Oscar-t érdemeljen.
  • pixx
    #5
    Én láttam, sajnos dög unalom film, kétszer be is aludtam rajta...
  • NiGhTM4R3
    #4
    Miért eget rengető? talán nézd meg, s utána fröcsögjél róla. Nem is láttad, de itt lázadsz ellene, poén.

    Ez a pereskedés egy vicc. Ha ilyen 'egyszerű' lenne visszakeresni a letöltőket, akkor eddig másoknak miért nem jutott eszébe? nem ez az egyetlen film amit sokan töltenek le. (vagy játék, vagy bármi)
  • JTBM
    #3
    Nekem ez a film teljesen elkerülte a figyelmemet. Pedig valahonnan hallottam róla, láttam torrenten is, de valamiért se moziban, se máshogy nem néztem meg.

    Az eladási adatok alapján más is így volt vele.

    Lehet, hogy a film nagyon jó, de a marketingje az nem volt az. Nem tudom, miért, de nem jött át se nekem, se másnak.
  • Broafka
    #2
    Mi a f*szért olyan eget rengető ez a film?
    Állítólag (én még nem láttam, de hiszek a forrásaimnak) egy újabb "éltessük amerikát" filmről van szó, megfűszerezve egy női rendezővel, hogy még nagyobbat csattanjon, de a film egy rakás szar úgy ahogy van.

    Ezek után szerintem csak netről kéne, hogy megnézhető legyen...
  • Silenzio
    #1
    15 millióba került. Csak az USÁ-ban behozta az árát. Semmiképp sem siker, de nem bukás. Külföldi moziforgalmazásból és DVD/BluRay megjelenésekből a bevétel 80 millió körül van immár. Az cseszi a csőrüket, hogy nem lett 500-800 milliós kasszasiker? Ilyen témában nem is lesz. Az Oscarnak meg még mindig nincs primér gazdasági jelentősége. A torrentezőkre hárítják a felelősséget, akik közül maximum a 20% nézte volna meg moziban? Elmehet az ilyen cég a radai rosebbe.

    Én HD-ben töltöttem le, akkor engem a perben biztos a 3. körben fognak elővenni. Mocskok. Pereljék be a tizenixmillió letöltő mindegyikét és megnézhetik magukat.