28
  • LackoMester
    #28
    2 sorozatot, nézek nénztem az egyik az RTL-s Dr. Csont, amit a nyomorékok kivettek, a másik a mai napon búcsúzó The Pacific az HBO-n. Ennyi.
  • Julius Caesar
    #27
    Én tv2-ben nézem. Annyira nem érdekel, hogy letöltsem. De ha le is tölteném, tévén kéne nézni (mivel más családtagot érdekel) és nincs kedvem állandóan a kiírással baszakodni. Ráadásul akivel nézném, nem tud angolul.
  • skodatuning
    #26
    "Szerintem pont ideje, hogy megszűnjön a kereskedelmi Tv-zés az országban, az emberek végre felkelnének a fotelekből és valami értelmeset csinálnának"
    Felkelnek a tévé elől és leülnek netezni.
  • valv
    #25
    +1 showder klubnak (Az egyetlen műsor amit nézek a Showder klub)
    Sorozatok amit nézek: HYMYM, netről Ennyi a tv-zés részemről.

    Csatlakozom ahhoz a véleményhez, hogy földig kellene rombolni a TV2 és az RetekKlub székházát!

    Amúgy, Vona azt is mondta egy héttel később, hogy a jobbikosok között megnövekedett a darukezelői vizsgát letevők száma, hogy a majdani bontáskor a kuglis darukat kezelni tudják! ;-)

    Na már tudjátok a véleményem. Szerintem pont ideje, hogy megszűnjön a kereskedelmi Tv-zés az országban, az emberek végre felkelnének a fotelekből és valami értelmeset csinálnának. Van egy olyan tippem, hogy megugrana a GDP, a valamilyen hangszeren játszók és az idegen-nyelvet beszélők aránya (most kb.30% az egész lakosságra?? ) és a gyerekvállalási kedv is megnőne.

    u.i.: Ha lenne időm, a Ray Mears túlélőkalandjait, a Svindlereket és a Top Geart nézném még... ha, lenne időm...


  • AZTA
    #24
    Ennyi erővel akik a bl után a nagy pénzt kapják vagy eb, vb azok pont leszarják hogy ki nyer csak a pénz jöjjön.
  • freeapro
    #23
    Ezek a kertévék leszarják a nézőket és csak a reklámbevétellel foglalkoznak. De megtaláltam az ellenszert: torrent + mediaplayer.
  • duke
    #22
    A fidesz ado csokkentest igert, remelem a tv2 es az rtlklubbal fogjak kezdeni.
  • gombabácsi
    #21
    jé mennyi hozzászólás
    az emberek habzsolják, sőt kétpofára tömik magukba a sorozatokat
  • AZTA
    #20
    Neked kihagy az agyad olvasáskor vagy mire szeded a gyógyszereket? Az már legalább kiderült hogy látens bk fan vagy :D
  • shenmuedc #19
    Hát az NCIS-nél még tényleg a barátok közt is jobb, pedig annál kevés szarabb dolog van a világon.
  • JethroHUN
    #18
    Houset nézik érthető??? páran??? NCIS baromságot??? ....pffff mit nézel??? csak nézel tv-t ha már ide írtál. Fogadjunk barátok közt, na látod az baromság, full sablon, soha véget nem érő, ja igaz nincs is történet, úgy nem nehéz.
    A House az egyik legnépszerűbb sorozat a világon.
  • AZTA
    #17
    Azt hogy a house-t nézik páran még talán érthető de azt a hulladék ncis baromságot ki tudja nézni hétről hétre az számomra rejtély..
  • JethroHUN
    #16
    Csak gratulálni tudok a TV2 nek... csődöt is jelenthetnek, a DR House volt az egyetlen sorozat amint néztek rajta... Erre igénytelenebbnél igénytelenebb, fos amics korházas sorikkal tömik a fejünket amik már romániában is cikik... pláne nem amicsiban ahol úgy dobták le a kábelről mint...
  • nlght
    #15
    TV2 vagy Rtlklub? Mind2 egyenlő az agymosással. Szerencsétlen kisgyerekeket sajnálom, akik ezen nőnek fel. Szétmossák az agyukat a rengeteg reklámmal, bulvár showval, szappanoperával. Egy műsort érdemes nézni: showder klub (de ez is gyengülő tendenciát mutat). Az egyetlen jó hír, hogy a "Maunika-show" megszűnt, de sajnos van még elég szenny. A magyar szinkronról meg csak annyit, hogy állítólag a nemzetközi átlag fölött van, mégsem bírom ki. Akkor vajon milyen lehet egy szláv nyelvű szinkront vagy esetleg ázsiait nézni. Broáhh
  • mynameisbence
    #14
    most vettem észre hogy újra kiírják a cikkírót. Hello viktor
  • CaptainJack
    #13
    Szerintem ebből a sok váltásból, megint rosszul fog kijönni a tv2 . valahogy semmi se sikerül nekik.
  • winnie
    #12
    "ki nem szarja le mi van usákiában.az valami viszonyítási alap vagy mi? itthon mi van az a lényeg. az ellen szól fel ami ellen akar, ne papolj itt."

    anyám...:)) jaaaj.

    amerikai sorozatokról van szó, de a cobra 11-ről. az amerikai sorozatokat általában amerikában adják először. azaz a warezolók nem sz-rják le. ha nem érted, amit írok, azt mondjad, szívesen megmagyarázom.

    lehet a tévében nézni a sorozatot - ő ezt nem akarja, mert sz-r a magyar rendszer, bénán adja a tv2. ergó letölt. de, ha letölt, akkor úgy nézi, ahogy amerikaiak adják. (vagy pedig megvárja az évadok végét és darál, de akkor tök mindegy neki, hogy adja a magyar tévé vagy az amerikai, mert megvárná az összes részt, vagyis nem akadna ki a magyar műsorrend miatt.
  • Kange
    #11
    Az ilyen hozzászólásokat olvasva mindig az Üvegtigris jut az eszembe.
    Igazán boldog pillanatokat okoztok, köszönöm! :)
  • stationx
    #10
    ki nem szarja le mi van usákiában. az valami viszonyítási alap vagy mi? itthon mi van az a lényeg. az ellen szól fel ami ellen akar, ne papolj itt.
  • Andr0
    #9
    Én alapjáraton a magyar TV-kel nem vagyok kibékülve. Nekem jobban tetszik az amerikai módszer, valahogy úgy csinálják, hogy jól egyen. A sorozatokról annyit, hogy csak eredeti nyelven érdemes szerintem megnézni, mert egy szinkronnal nem lehet úgy visszaadni, sem a hatást(ez többségiben a szinkronszínészek hibája) sem pedig azt amit tényleg mondanak(ez nem a szinkronizálók hibája, egyszerűen nem lehet úgy lefordítani, hogy visszaadja ugyan azt még se legyen túl idegen a képtől)

    So én maradok az amcsi rendszernél :D Most van a 2010. évi Upronts (ilyenkor jelentik be új és régi sorozatukat a kövi szezonra az adók) És eddig a "V" zöld utat kapott a 2. szezonra so boldog vagyok ^^

    szerk.: Amúgy ezek az X-Factor utánzások, amik ebben az országban mennek o.0 hát júj:D
  • Ahoy
    #8
    Amióta a mocskos TV2 kib*szott szegény 91 éves Madách Imre díjas dudaművész bácsival a Megaszar-ban... Azóta bojkottálom a gennyláda adójukat. Leszarom milyen fos sorozatokat vetítenek, gyász az egész kereskedelmi televíziózás. Eddig se nagyon néztem, max a képírókat (az is éjfél, 1-kor szokott kezdődni... ami jó film azt csak akkor lehet vetíteni?)
  • winnie
    #7
    szóval lehet szeretni vagy nem szeretni sorozatot meg csatornát, de a sugárzási rend ellen felszólalni fura, hiszen itthon ezerszer nézőbarátabb, mint amerikában. annyi is lenne a sorozatoknak, ha átvennénk az amerikai módit.
  • winnie
    #6
    "nézi még valaki a house-t tévében? "

    kábé egymillióan. az egyik legnézettebb sorozat itthon.

    "a tv2 meg egyenesen szánalmas, hogy egy évadot sem bír normálisan leadni. folyamatosan az évad közepén küldik pihenni a houset. nevetséges banda...."

    ezt biztosan átgondoltad? szerintem nem. a tv2 így adja le a house két részletben: 11 rész, 3 hónap szünet, majd megint 11 rész, megint 3 hónap szünet. a másik verzió az lenne, hogy 22 rész, fél év szünet. kérdés, hogy mennyire lenne értelme nyáron vagy télen adni, amikor kisebb a reklámbevétel. tény, lehetne, de a fél év szünet kemény lenne, ráadásul akkor nem láthatnád tavasszal az új részeket, csak ősszel. és a tv2 a nevetséges, mert inkább hamar adja, mint későn?:))

    amerikában szerinted hogy megy a house? vagy, ha warezolsz, akkor hogy látod a house-t? 6 rész, pár hét szünet, pár rész, 5 hét szünet, 2 rész, 4 hét szünet, 5 rész, megint szünet, satöbbi.

    sírsz a tv2 rendszere ellen, hogy nem egybe adja, miközben te még gázabb rendszerben nézed?:)
  • Bogyi007
    #5
    Például azok akik nap mint nap dolgoznak és nincs idejük állandóan a net előtt dögleni és esténként kicsit a tv-t bekapcsolják.

    Hidd el vannak sokan ilyen emberek.
  • Athor
    #4
    Én sem tvben nézem... viszont a House-t kivételesen szinkronosan. Szal most addig sajnos nekem is szüneteltetnem kell, amíg újra nem lesznek szinkronok a netre felkerülő verziókhoz...
  • temes69
    #3
    nézi még valaki a house-t tévében? a tv2 meg egyenesen szánalmas, hogy egy évadot sem bír normálisan leadni. folyamatosan az évad közepén küldik pihenni a houset. nevetséges banda....
  • god25
    #2
    Rájöttek, hogy p2p a jövő. :D
  • immovable
    #1
    Leszarom, egyiket sem nézem, sőt teljesen érdektelen ez a postom is, csak gondoltam elmondom, hogy a sok okoska ezen is csámcsoghasson.