PC-re is jön a Dead Space 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
a hírhez mellékelt Isaac-es kép tökéletesen kifejezi mindazt, amit a hozzászólások elolvasása után éreztem

facepalm

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

"PC-s játékoknak leáldozott. Ennyi."

ki áldozott le mit hova? mennyi? <#vigyor1><#nyes><#hehe>

JaSoN HuNTeR

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

n3whous3
be lehet fejezni a trollkodást

púúúúú

/OFF

Még csak annyi, hogy amúgy nagyon korrekt ember vagy... Vagy ezt már mondtam? <#mf1>

n3whous3
<#kocsog> ez most azért elég köcsögség volt tõled

púúúúú

Már miért lennék Modern Warfare 2 fan? Mert fenn volt 2 hétig a játék? Még valami?
JaSoN HuNTeR
Egy nagy <#lama> vagy. De még mekkora,anyád is elszégyelhet.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Éppen te vered itt a nyálad, te modernwarfail 2 fan? Az aztán húde megdolgoztatja az egytekervényeidet, mi?

4 éve is ezt mondták...

Szóval leáldozott, de mégis kihozzák? Pont az EA, az egyik legszámítóbb kiadó kihozza PC-re is. De biztos igazad van.
Szerintem meg arról van szó, hogy konzolon minden szart el lehet adni, amit pedig tényleg jó, az megy PC-re is. GoW 2 nem jött ki. Nem is kár érte. Agyatlan lövölde az egész, a PC-és játékok ezen 2000 tájékán túl léptek, de semmi baj. Éljen a konzol, éljen a lebutított játékmenet. Ez kell a tömegnek.
koschwarz
<#fogmosas>
erre csak annyit, idézem: "PC-re is jön a Dead Space 2"

egyébként az un. "konzolosok" megtarthatják maguknak a ratyi mangaszemû karddal kaszabolós szarságokat.

bár egy gears of war 2 jöhetett volna pc-re is, elismerem. <#fejvakaras>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
Nem kussolok te gyökér. Fáj az igazság? Leszarom. PC-s játékoknak leáldozott. Ennyi.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

JaSoN HuNTeR
jaj kussoljmár konzolon ugyan úgy lewarezolom itt Magyarországon mindenképp és mindenki...<#lama>

Frosty01
talán a dante's inferno is hasonló számokkal büszkélkedhetne, ha nem lettek volna oly' gecik, hogy ne hozzák ki pc-re is :@

practitioner of the forbidden arts of death

Hornymut
Végre egy jó hír :-)

\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"

koschwarz
az elõbb még arról volt szó, hogy a bc2 az 5milliós határt lépte át.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Narxis
Megnyugodtak a pc-sek, lesz mit warezolni.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.