17
  • NEOreg3
    a hírhez mellékelt Isaac-es kép tökéletesen kifejezi mindazt, amit a hozzászólások elolvasása után éreztem

facepalm
  • Justil
    "PC-s játékoknak leáldozott. Ennyi."

ki áldozott le mit hova? mennyi?
  • JaSoN HuNTeR #15
  • n3whous3
    be lehet fejezni a trollkodást
  • Indigo
    /OFF

Még csak annyi, hogy amúgy nagyon korrekt ember vagy... Vagy ezt már mondtam?
  • n3whous3
    ez most azért elég köcsögség volt tőled
  • kanduhr
    Már miért lennék Modern Warfare 2 fan? Mert fenn volt 2 hétig a játék? Még valami?
  • JaSoN HuNTeR #10
    Egy nagy vagy. De még mekkora,anyád is elszégyelhet.
  • Indigo
    Éppen te vered itt a nyálad, te modernwarfail 2 fan? Az aztán húde megdolgoztatja az egytekervényeidet, mi?
  • kanduhr
    4 éve is ezt mondták...

Szóval leáldozott, de mégis kihozzák? Pont az EA, az egyik legszámítóbb kiadó kihozza PC-re is. De biztos igazad van.
    Szerintem meg arról van szó, hogy konzolon minden szart el lehet adni, amit pedig tényleg jó, az megy PC-re is. GoW 2 nem jött ki. Nem is kár érte. Agyatlan lövölde az egész, a PC-és játékok ezen 2000 tájékán túl léptek, de semmi baj. Éljen a konzol, éljen a lebutított játékmenet. Ez kell a tömegnek.
  • koschwarz

erre csak annyit, idézem: "PC-re is jön a Dead Space 2"

egyébként az un. "konzolosok" megtarthatják maguknak a ratyi mangaszemű karddal kaszabolós szarságokat.

bár egy gears of war 2 jöhetett volna pc-re is, elismerem.
  • Narxis
    Nem kussolok te gyökér. Fáj az igazság? Leszarom. PC-s játékoknak leáldozott. Ennyi.
  • JaSoN HuNTeR #5
    jaj kussoljmár konzolon ugyan úgy lewarezolom itt Magyarországon mindenképp és mindenki...
  • Frosty01
    talán a dante's inferno is hasonló számokkal büszkélkedhetne, ha nem lettek volna oly' gecik, hogy ne hozzák ki pc-re is :@
  • Hornymut
    Végre egy jó hír :-)
  • koschwarz
    az előbb még arról volt szó, hogy a bc2 az 5milliós határt lépte át.
  • Narxis
    Megnyugodtak a pc-sek, lesz mit warezolni.