Empire of Sports MMO
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez igaz! 😊
Én legjobban a szánkó és a síversenyeket kedvelem.
Én legjobban a szánkó és a síversenyeket kedvelem.
kosár részére annyit mondok, hogy hát ez sem NBA2K grafika 😄DDDDDDDDDDD.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Én a UK szerveren vagyok, Malkorhu néven megtaláltok és tudtok levelet küldeni, mindenkinek szívesen segítek, küldök meghívót a csapatba.
Fehércsoki - nem úgy sportolsz - <#vigyor5>#vigyor5>
Szerinted akkor csupa kocka játszik oéldául a FIFA sorozatokkal, meg a többi sportjátékkal. Nekem nem lesz egyhamar sífelszerelésem meg szánkós cuccom, max. faszánkóval az utcavégi dombról csúszkálok. 😊
Ez alapján azok is kockák akik háborús akcójátékot nyomnak, elmehetnének szerzõdésesnek és irány Afganisztán vagy Irak. 😊
Itt az a lényeg, hogy mások ellen próbálhatod ki a tudásodat, illetve a társaság sem rossz szerintem.
Fehércsoki - nem úgy sportolsz - <#vigyor5>#vigyor5>
Szerinted akkor csupa kocka játszik oéldául a FIFA sorozatokkal, meg a többi sportjátékkal. Nekem nem lesz egyhamar sífelszerelésem meg szánkós cuccom, max. faszánkóval az utcavégi dombról csúszkálok. 😊
Ez alapján azok is kockák akik háborús akcójátékot nyomnak, elmehetnének szerzõdésesnek és irány Afganisztán vagy Irak. 😊
Itt az a lényeg, hogy mások ellen próbálhatod ki a tudásodat, illetve a társaság sem rossz szerintem.
Ami elég valószínû, és aktuális.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Sziasztok!
Én nemrég találtam rá erre az online sportjátékra, neken negyon bejön. Több sport is van benne (tenisz, sí, számkó-bob, atlétika, kosárlabda, foci).
Érdekelne, hogy van-e még valaki aki tolja ezt a játékot, mert megalakult a Hungary Club és a csapat új tagokat vár.
Empire of Sports
Én nemrég találtam rá erre az online sportjátékra, neken negyon bejön. Több sport is van benne (tenisz, sí, számkó-bob, atlétika, kosárlabda, foci).
Érdekelne, hogy van-e még valaki aki tolja ezt a játékot, mert megalakult a Hungary Club és a csapat új tagokat vár.
Empire of Sports