15
-
Auchen #15 Én láttam a moziban a filmet méghozzá Imax-ben. Amikor kijöttem a moziból mert a fejemet fogtam, hogy hát azért nem egy jó film ez. A látvány lehengerlő de hát a többi? Tele van ezerszer használt klisékkel és sablon karaktarekkel, a tőrténetről is ugyanez mondható el. Szerintem gagyi film. Attól még, hogy szép, lelketlen. Például egy Keresztapát nem azért imádom mert olyan szépen van kamerázva hanem mert a jól kidolgozott karakterek és történet miatt. Még szerencse, hogy Coppola ki nem állhatja a 3D-t. -
Callisto #14 Jézusom mennyi ember él még az agyhalál után. Tudják kikre gondolok. -
winnie #13 ?? nem azt mondják, hogy 100 év múlva is ez lesz. most ez. ejnye. -
hypno #12 Az elmúlt 100 év legsikeresebb BD kiadása. -
shandix #11 A blu ray még elég új sztem elkiabált dolog azt állítani hogy minden idők legeladottabb blu ra-e. -
Hoz_Hun #10 A kamerás torrentezők véleménye szintén nem érdekel. Szerencse, hogy másokat sem. -
Oláh Herkules #9 én is úgy tudom hogy szar, hogy egy fillért sem adtam ki rá :D
jó dolog a torrent -
#8 Kindred Blades: A film hidegen hagy, viszont a véleményem azért megírtam. Ha nem tetszik, ne olvasd.
pepe792: Nem moziban néztem, nem került egy vasamba sem.
kriszwells: -||-
Atkamon: Ha te mondod... -
#7 Gratulálok a szintedhez:D
Az olyanok miatt forog főleg ekörül a világ, mint te:D -
kriszwells #6 "Én pl nem néztem meg. Nem adnék ki egy fillért sem erre a szarra."
bezzeg arra veszed a fáradságot hogy benézz és fikázz, pláne úgy hogy meg se nézted. ... :) Ennyit erről -
#5 "A stúdió remekül becsülte meg a rajongók lelkesedésének mértékét, hiszen az Avatar nem csak minden idők legjobban fogyó DVD-je és BR-lemeze lett az első napon, hanem az eddigi eladási rekordot is megdöntötte."
Talán a rajongók becsülték meg a stúdiót, és nem a stúdió a rajongókat. Ha a stúdió megbecsülte volna őket, akkor a brutális mozis bevétel után nem próbáltak volna meg még a DVD-vel is több bőrt lehúzni a vásárlókról. Remek cikk ismét! -
Kindred Blades #4 Már megjelenés előtt is majdnem heti alapon ment az Avatar-cikkezés, csak akkor mindenki odáig volt érte.
Most, hogy kijött a film, és sikeres lett, sokaknak tetszett, már szinte ciki szeretni a filmet.
De mindegy is.
Ha ennyire hidegen hagy, akkor miért ugrasz rá egyből a cikkre, és kommentelsz hozzá? -
#3 "Nem adnék ki egy fillért sem erre a szarra. "
Mégis megnézted, mert különben nem tudnád hogy szar. :D:D:D -
gulyasandras #2 Ezek az eladási toplisták olyan furcsának tűnnek. Ilyen kevesen vennének filmeket.
Mint a konzoloknál: nem értem, hogy miért csak 9-10 játékot vesznek egy géphez 5-6 év alatt. -
#1 Már vártam a heti avatar cikket. Jó, hogy e körül forog az egész világ...
"Miután szinte mindenki megnézte moziban az Avatart"
Én pl nem néztem meg. Nem adnék ki egy fillért sem erre a szarra.