Kát hazai csatorna is adja a mai nagy meccset
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akik kapják az SG hírmagazint, azok a ma reggeli hírlevéllel kapták meg ezt a hírt, vagyis egy csöppet aktualitását vesztette! Erre jobban oda lehetne figyelni egy kicsit!
A story tv nem az rtl-klub holdudvarába tartozik amúgyis?
A Digin 600-ért lehet nézni a meccset, röhej...
még senki se vett jegyet 😛
még senki se vett jegyet 😛
BFP4F: Yossarian23
Szerintem csak poénkodott.
Vasas? Váci Izzó? Meg Eger? Van itthon klubvízilabda? És nézi valaki?
Vasas? Váci Izzó? Meg Eger? Van itthon klubvízilabda? És nézi valaki?
Még jó, hogy Story Tv-m van... Amúgy meg a vízilabda kit érdekel? LOL
A "mai nagy meccs"-bõl én azt hittem az esti Vasas - Eger vizilabda döntõ második mérkõzésére gondol a cikk író, ha már hazai oldalon vagyukn, és mondhatjuk erre, hogy siker sport, ha már egyszerre csak 6-8 olimpiai bajnok játszik egyszerre egymás ellen.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Mekkora cink. "Kis" kábelcsatornáknak kell közvetíteni egy olyan mérkõzést, amivel napok óta tele van a média. Respekt a Story TV-nek, hogy megmentette a magyar sportmûsorok becsületét. Talán több helyen lehet "fogni", mint a Digi Sportot. Mert a múltkori Liverpool-Debrecen meccsen kiderült, hogy az Online Digi sportot nem erre találták ki, hisz baromira túlterhelt lett. Pedig elég komoly presztizstõkét kovácsolhatott volna a csatorna.
Ha a Story TV bevállalja az Oscar gála közvetítését is az RTL Klubtól (ez is cink), akkor még nagyobbat nõne a szememben a csatorna!
Ha a Story TV bevállalja az Oscar gála közvetítését is az RTL Klubtól (ez is cink), akkor még nagyobbat nõne a szememben a csatorna!