7
-
donceleger #7 Akik kapják az SG hírmagazint, azok a ma reggeli hírlevéllel kapták meg ezt a hírt, vagyis egy csöppet aktualitását vesztette! Erre jobban oda lehetne figyelni egy kicsit! -
bippo #6 A story tv nem az rtl-klub holdudvarába tartozik amúgyis? -
yossarian14 #5 A Digin 600-ért lehet nézni a meccset, röhej...
még senki se vett jegyet :P -
kalapos01 #4 Szerintem csak poénkodott.
Vasas? Váci Izzó? Meg Eger? Van itthon klubvízilabda? És nézi valaki? -
Al Ashrad #3 Még jó, hogy Story Tv-m van... Amúgy meg a vízilabda kit érdekel? LOL -
#2 A "mai nagy meccs"-ből én azt hittem az esti Vasas - Eger vizilabda döntő második mérkőzésére gondol a cikk író, ha már hazai oldalon vagyukn, és mondhatjuk erre, hogy siker sport, ha már egyszerre csak 6-8 olimpiai bajnok játszik egyszerre egymás ellen. -
TeDDyRuSh #1 Mekkora cink. "Kis" kábelcsatornáknak kell közvetíteni egy olyan mérkőzést, amivel napok óta tele van a média. Respekt a Story TV-nek, hogy megmentette a magyar sportműsorok becsületét. Talán több helyen lehet "fogni", mint a Digi Sportot. Mert a múltkori Liverpool-Debrecen meccsen kiderült, hogy az Online Digi sportot nem erre találták ki, hisz baromira túlterhelt lett. Pedig elég komoly presztizstőkét kovácsolhatott volna a csatorna.
Ha a Story TV bevállalja az Oscar gála közvetítését is az RTL Klubtól (ez is cink), akkor még nagyobbat nőne a szememben a csatorna!