16
  • Őrangyal
    It ez a jó kis oldal érdemes rákeresni, nyomjatok neki "néhány" lájkot: Assassis's Creed Magyarország fan club
    köszi
  • darkerlomy
    Na ehhez inkább nem szólok semmit.... Már várom a brotherhoodot tök király hogy lesz multi :)
  • Geri98
    mondjuk én az 1-ben jobban szerettem a reakciókat... például mikor leugrottál és az egész tömeg egyszerre nyögött egyet csodálkozva/félve ha közöttük landoltál... bár az a 2-ben is meg van... de ami nagyon hiányzik a 2-ből hogy ugye az 1-ben ha volt a kezedben valami fegyver akkor mindenki azt kérdezgette hogy: mért van nála kard stb. viszont a 2-ben lévő szurkolás az tényleg nagyon ott van>...
  • Geri98
    az hogy nem köt le az oké. na de lécci mondd már meg hogy mi benne a primitív ! tökre egyetértek palinko-val ! mér az utcán nem ugyanígy sétálnak az emberek ? ott mindenki futkos és rohangál meg ugrándozik ???

attól hogy nem tetszik még nem kell azt mondani hogy gagyi...

és még egyszer mondom nem tudom hogy miféle primitivitást (akár van ilyen szó akár nincs :D) látsz te ebbe...
  • Noxter
    Ugye kifog jönni PC -re? Mondjátok hogy igen! :O
  • Merces
    ....jól van na de akkor mondj egy olyan játékot ami tetszett........
  • Justil
    "unalmas, mint egy lost epizód"

számomra ez már eleve sokat sejtet rólad :)
  • gombabácsi
    lehet hogy nincs olyan játék ahol jobban megcsinálták, de attól még rossz :) zombik, élettelenek, látszik hogy primitív, ez engem nem köt le, unalmas, mint egy lost epizód :)
  • Anotino
    Erdekes, nekem pont a palyak tetszettek leginkabb. Sok kozuluk az eredeti helyszinek masolata volt. Varosok, muemlekek, stb.
  • Palinko
    nekem a 2 es fősztorit sikerült 24-25 óra alatt, tehát az átlagos játékos idő, ugye utólag lehetne rajta kurtítani, de hát ez így volt jó :) de a 15 óra miatt sajnálkozom, de ha belegondolok magában tényleg kevés, de lehetne csak multi is amitől hát még mindég többet kaptunk singlebe :)

gombabácsi remélem említesz majd olyan játékokat ahol az emberek reakciói jobbak, nekifutsz egy őrnek kötöszködik, kilököd valakinek a kezéből a ládát kötösztködnek az őrök, megyilkolsz valamit látszik a tömegen a félelem, odaszaladnak hozzád zenészek, menekülnek néha előled,szurkolnak ha verekszel stb
  • gombabácsi
    "aki az élő és lélegző Rómába utazik"

Jaja, gondolom mint az első részben: zombik járkálnak ide oda. :D Ha valamit nem tudnak jóra megcsinálni, akkor ne csinálják olyanra. Persze lehet hogy a legtöbb játékost kielégíti a zombihad, végül is a zombis játékok elég sikeresek. :D
  • gombabácsi
    Én egy óra után abbahagytam, olyan unalmasak voltak a pályák. Nekem egy játékban szinte csak a pályákon való mászkálás-felfedezés jelent szórakozást, itt ez semennyire nem volt meg. Mintha random generátorral csinálták volna a pályákat, olyan lelketlen volt az egész... Attól hogy jók a grafikai elemek, még nem jelenti azt, hogy ennyivel el lehet intézni egy pályát...
  • dronkZero
    Inkább csak te öregszel...

Nekem jóval több volt az AC2, mint tizenöt óra. Kb. 40. A 15 az a fősztori lehet, ha leszarjuk a mellékküldetéseket és a gyűjtögetést.
  • koschwarz
    persze főleg rpg területen kell keresgélni.
  • Hoz_Hun
    Pedig létezik. A BioWare játékait általában 30-40-60 óra játékidővel futnak (Mass Effect, Dragon Age). De valóban, manapság egy 15 órás játékidőnek örülni kell a sok 5-8 órás mellett.
  • winnie
    több mint 15 óra? valahogy nagyon kimaradtam a mai játékokból, de rég játszottam olyannal, ami nem hónapokra kötött le, csak 1 (intenzív) napra. évi 2-3 játék és az embernek meg is van a szükséglete, hiszen nincs idő mással játszani.