Érik a Helyszínelők-mozifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én momentán a Miami és a NY-i helyszínelõket szeretem, de nem zavarna az sem, ha a mozi filmben mind a három csapat összefogna.
Szerintem meg a NY a legjobb.
nem érezted volna így, ha úgy adják le ahogy amerikában, 3 este. ettõl még nem volt jó, persze. a reklámok meg..., máshol nem 1-2-3, hanem 5-6-7 treklám van egy sorozatepizód közben😊
Múlt héten volt a Viasaton CSI maraton, 1 történeten dolgozott a 3 sorozat, és ahogy haladt elõre, úgy kötötték össze õket.
Iszonyat hosszúra el volt húzva, fõleg a reklámokkal. Vontatott volt, unalmas is, a story is gyenge, alig vártam hogy vége legyen, de csak azért is végig néztem. De még egyszer nem kezdenék bele.
Ha mozifilm lesz belõle, akkor annak nagyon pörgõsnek kell lennie, mert ha ugyan azt a színvonalat hozza, mint a sorozatban, akkor semmi értelme.
Iszonyat hosszúra el volt húzva, fõleg a reklámokkal. Vontatott volt, unalmas is, a story is gyenge, alig vártam hogy vége legyen, de csak azért is végig néztem. De még egyszer nem kezdenék bele.
Ha mozifilm lesz belõle, akkor annak nagyon pörgõsnek kell lennie, mert ha ugyan azt a színvonalat hozza, mint a sorozatban, akkor semmi értelme.
Üdv: Palee | Tartalomkezelők, CMS rendszerek. http://cmsaward.hu
Jaja Miami 😛
a las vegas már rég nem nézõs, a miami bármikor kenterbe veri.
Hát ha lesz ilyen, reméljük csakis Las Vegas...a másik kettõ irtó ratyi...