A nők és a tinik miatt nem döntött rekordot a Vasember 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Setét Lovag csak szegény Ledger halálának köszönhette a fokozott figyelmet. Ilyen "körítéssel" szerencsére mostanában nem kell egy filmnek sem számolnia.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"Mint bevételelemzõ cikkünkben írtunk..." - Egy egész csapat ült neki megfogalmazni és adatotgyüjteni ahhoz az izgalmas és lehengerlõ cikkhez...
Érdekes, amikor mi voltunk, tõlünk senki sem kérdezte meg a korunkat.
okoljuk a nõket és a tiniket... véletlenül se azt hogy a kivitelezés volt szar...
én azt vártam, hogy kicsit jobban szétcincálja a világ, ehhez képest 2 ellenen és az államon túl senkinek nem csípte a szemét...
én vártam nagyon, de most így 1 hét távolából semmi olyanra nem tudok visszaemlékezni ami megfogott volna benne
mégegyszer nem nézném meg...
én azt vártam, hogy kicsit jobban szétcincálja a világ, ehhez képest 2 ellenen és az államon túl senkinek nem csípte a szemét...
én vártam nagyon, de most így 1 hét távolából semmi olyanra nem tudok visszaemlékezni ami megfogott volna benne
mégegyszer nem nézném meg...
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
"A nõk és a tinik miatt nem döntött rekordot a Vasember 2"
Aha persze, csak is e miatt. Most komolyan itt az ezsgén ennyire szeretik lejáratni magukat a cikkírók? Mert ez már tényleg röhejes.
Aha persze, csak is e miatt. Most komolyan itt az ezsgén ennyire szeretik lejáratni magukat a cikkírók? Mert ez már tényleg röhejes.
Még sok ilyen és ehhez hasonló nagy oltári nagy faszág fog a vasember 2 kapcsán születni???????
Csak hogy tudjam....
Csak hogy tudjam....