Megjöttek az első XCOM képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak halkan teszem hozzá, volt már XCOM FPS - XCOM Enforcer néven.
Borzalmas volt 😊

Molnibalage
Amen. X-COM és FPS számomra nem összeegyeztethetõ. Évek óta nem játszottam egyetlen FPS-sel sem a Crysis demót leszámítva. Azelõtt is csak II.Vh-s FPS-t...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

MicroProse <#worship>

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Kimondtad az igazat barátom!
Egyszer egy haverral ps1-en mentés nélkül 24 óra alatt vittük végig az 1. részt superhuman fokozaton .. (fura módon az volt a legkönnyebb, fejlõdési szempontból) mert nem volt memóriakártyánk és a gép is csak kölcsönben volt nálunk 😄 volt egy fejünk a végén.. sztem életem legnagyobb játékélménye az volt..
Zocsi
Meg mikor befordultál a ház sarkában és két kockányira ott vigyorgott a nagyfejû! <#alien2>

Én sem tudom elképzelni, hogy mivel tudnák pótolni azt a gyomorszorító érzést, amit az okozott, hogy már csak 1-2 emberem volt a pályán, és percek óta (legalábbis akkor több percnek tûnt😊 )"rejtett csapatmozgás" volt a képernyõre kiírva<#idiota>

Hát ez egyszerû, ha az újak többen lesznek mint a régiek akkor igen 😊

Detto... Lehet hogy új rajongókat szerez, de a régieket mind el is veszti.. kérdés hogy ez vajon megéri-e nekik..
Tinman
Minden szavával egyetértek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"Ráadásul FPS-ként még sikeresebb is lehet, mint elõdei."

Az új FPS generáció szemében tuti. Akik játszottak a régivel azok szemében nem hiszem. Egyik körökre osztott stratégián sem lehetett annyit izgulni/parázni mint az X-comon.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni