The Settlers 7: Paths to a Kingdom
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nincs meg a The Settlers 7, de egyre jobban gondolkodom rajta, hogy megvegyem.
A Steam-en néztem The Settlers 7 és találtam mellette egy olyat, aminek az a neve, hogy The Settlers Rise of An Empire Gold Edition és olyat, hogy The Settlers Heritage Of Kings.
Nos az lenne a kérdésem, hogy ez a két utóbbi The Settlers-es játék is a The Settlers 7 játék valamiféle kiegészítõje, vagy valami hozzá kapcsolódó része, vagy teljesen különálló játékok?
És egyáltalán ez az utóbbi két játék kapcsolódik egymáshoz, vagy sem?
Másik kérdésem a The Settlers 7-rõl lenne: Valaki leírná tömören, hogy ez milyen játék? Én a The Settlers 3-al játszottam, annál le is ragadtam, ezt viszont egyáltalán nem ismerem.
Van ebben is több nép/nemzet amik közül választhatunk? Vagy Ez a játék kimondottan a Kampányokra épül? Jó vele a Multi? Élvezhetõ? Olyan mint az Age of Empire 2?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Bár azt nem mondom hogy egyszerû volt néhány próba kellet minden írányba.Bár igaz órákig elhúzódik a semmit tevéssel.
de mindent össze vetve jó kis játék de jópár hibálya van.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
...Ezért tart ott ma ez az ország, ahol tart...
Egyébként kijelzés hiánya: én még ezt is el tudnám nézni. A középkorban ugyanis nyilván nem kapták meg az uralkodók mailen a legfrissebb Excel táblákat az aktuális termelési eredményekrõl. A hírekhez idõ kellett.
Zotya84: minden bányához leteszel 3 bányászt, amibõl az egyiket geológusra cseréled és kábé a pálya végéig nem fogsz kifogyni. Ha mégis 10 alá megy a mennyiség, akkor ideiglenesen még egyet átállítasz.
A termelési lánc meg valóban jobb volt a 6-ban, DE ügyes raktárelhelyezéssel és fejlesztéssel a dolog ismét sokat javít a helyzeten.
Az építés/fejlesztés kijelzése meg jól látható helyen van kijelezve...
A kezelõfelület ennél sokkal jobb nem lehetne, bár vannak hibái; a gazdasági rendszer meg az elsõ órában átláthatalan, de utána semmi gond nincs vele; a játék normális kismeréséhez nem kell ötven órát ülni elõtte; én most tartok 20-21-nél de már 4-5 után teljesen kiismertem...
Czibu: az AI IQja azért annyira nem gagyi, mint állítod, vidd végig a campaignt hardon. ;)
Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
Aki szereti a Settlers-t, az pont az összetettségét és aprólékosságát szereti, nagy hiba lenne a játék lényegét kinyírni...
Jaja, a DVD-n levõ Razor1911 mappában le kell futtatni az "update" folderben levõ exét, majd átmásolni a program files megfelelõ helyére két fájlt :)
Szarjon sünt az összes DRM-mel szívató kiadó. Mikor veszik végre észre, hogy ezzel csak a tisztességes, fizetõ játékosoknak okoznak kellemetlenséget?
A játék amúgy kellemes, majdnem hozza az eredeti Settlers-feelinget. Viszont elakadtam a campaign-ben a kereskedõs küldetésnél: van birkafarmom és két tailor-öm, akik csak álldogálnak a ház elõtt, miközben a warehouse tele van gyapjúval, mégse csinálnak belõle ruhát... Valaki tapasztalt hasonlót?
Ellenberg a kijelzések tényleg vacakok, ha az ember nem scrolloz állandóan le-fel, észre sem veszi, hogy alapanyag hiány vagy épp megtelt store van. Az is bosszantó, hogy ha felépítem egymás mellé a termelési láncot akkor is elõször store aztán tovább feldolgozás.
Szóval igen, sok sebbõl vérzik a játék, de azért a komlexitás speciel pont nem ez a seb, azzal semmi gond nincs.
Védelemrõl meg szót se, ismét egy jó példa amikor megveszi az ember a gyári cuccot, majd a végén a kalózzal játszik, mert azzal kevesebb a gond.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Tényleg... Játszál inkáb quake-el.
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ottvan...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De a játék minden apró lépést elmagyaráz, fokozatosan tanítja a kampány a rendszer, és most õszintén, ki lehet annyira hülye, aki számára egy mély, sok lehetõséget rejtõ rendszer újabb és újabb oldalának bemutatása nem pozitívum?
A játék öngólt lõ magának a rosszul kivitelezett gazdasági rendszerével.
Na ez még egy érdekes állítás. Rosszul kivitelezett az a gazdaági rendszer, aminek minden apró láncszemét menedzselheted, és lényegében a stílus legrészletesebbje? gyanítom, hogy ha aranyat kéne bányászni, és 50 aranyért kijönne a barakkból az ágyú, az egy faszán megoldott gazdasági rendszer lenne. Nem kéne vele szarakodni...
Talán nem ártana egy stratégiai játékhoz némi ész. Annak híján pedig még mindig ott vannak az fps-ek, azzal nem adódnak az illetõnek ilyen jellegû problémái...
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
ergo... a tesztelõ túl hülye volt hozzá?
Pedig pont valami komplex játékra vágytam és ez még szép is. Viszont nálam elmaradt a motiváció. Egyszerûen nem tudtam magamnak kedvet csinálni ahhoz, hogy még egy órát beleöljek. A kezelés padig tényleg nem a
Az Anno 1404 sokkal hangulatosabb. Talán inkább azt veszem elõ újra. Van hozzá valami Venice kieg.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
"ötven-hatvan órát beleölni a rendszer alapos kiismerésébe, de ekkor meg hamar tudatosul bennünk, hogy egy monoton, önmagát ismétlõ produkcióval állunk szemben."
A T. cikkíró játszott egyátalán ennyit a játékkal? Kötve hiszem...
De tény, hogy el lehet cseszni a kezelõfelülettel, meg a jelzõrendszerrel.
Viszont ha valaki lusta nekivágni ilyen dolgoknak, és nem kiismerni a rendszert (gyanítom hogy a cikk szerzõje beleesett ebbe a hibába) az ne is játszon ilyenekkel.
A settlers sorozattal én napokat el tudtam játszani... Meglehet ezt tanulni, csak intelligencia és türelem kell hozzá.
Ez pozitivnak hangzik, sok mai jatekkal ellentetben..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.