5
 • Gilgamesh
  #5
  Tegyük hozzá, hogy míg a Rage-dzsel a fix 60 fps sebességet célozzák be, addig a Doom IV előreláthatóan "csak" 30-cal fog menni (eddig ez a terv), mégpedig az embertelen részletesség miatt, amit ez utóbbiba kívánnak implementálni. Némileg (nekem amúgy is észrevehetetlenül) lassabb lesz, de szebb és kidolgozottabb.

  Én reménytelenül, ujjongva örülök minden új id játék (hát még új franchise!) bejelentésénél, de őszintén szólva a Doom 4 nagyságrendekkel jobban izgatja a fantáziámat, érzelmi okokból. :) Még ma is rendszeresen előszedem az előző Doomokat, főleg a kettest, Doom Builder 2-vel együtt. Sajnos ez még nagyon a jövő zenéje, de bizos vagyok benne, hogy addig jól elleszünk a Rage-dzsel is, többek között.
 • Loverman
  #4
  a JÓ posztapokaliptikus FPS-ből nem lesz sok. a Borderlands-ot nem említeném egy lapon ezzel
 • InterFoxSOFT
  #3
  Ez a játék egyre jobban csúnyul, ahogy közeledik a megjelenés.
 • Lowosan
  #2
  Nem hiszem hogy olyan sok lenne, különösen a modern harcolósokhoz vagy világháborúsokhoz hozzámérve. Mellesleg, az eddig kiadott összes eddig asztalra letett posztap-fps remekül sikerült: Stalker, Metro2033, Fallout (na jó, ez annyira nem fps), Left 4 Dead, meg a fenti Rage. Biztos hogy van más is, de én ezeket ismerem, és mind jók a számomra.
 • magyarszurke
  #1
  Hajrá,csinálj az id,tetszenek a játékaik,de nem lesz már sok poszt-apokaliptikus FPS?