901

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Örülök, hogy minden topikban reklámozod ezt a f*st.

A heavy cost. I pay it gladly.

wordsworth
Engem még nem sikerült baszogatniuk szerencsére.. Ha meg találkoztam velük jó fejekkel és nem csesztettek.

ON:
Azt hittem ez is valami szutyok napisz@r feeling zene lesz, de korrekt 😊 Kérdés, hogy mire lesz elég, de azért hajrá

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Bruk
Nevetséges, csak éppen nem tudok nevetni rajta.

MR ME
nálunk volt olyan h baszogatott h miért sörözünk a buszvégállomáson, mire bekérdeztem h az elöbb ittvolta szipus cigány nem látták? aszongya de, majdnem ráesett a motorháztetõre! mondom nem inkább õt kéne baszogatni? hát de micsináljanak vele, beviszik fél óra mulva kinnvan, ja mondom ok akkor gecire megértem h miért akar nekem 20ezres csekket adni...ennyit errõl az országról!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

toysoldier
<#wow3>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Te is felesleges vagy.

(Srácok jól toljátok, sok sikert !)

ajem kisa
Mégegy felesleges okos!<#levele>

#1 Tesa nekedpedig gudlákk, figyelj, tanulj, és csak ésszel!<#smile>

toysoldier
még egy felesleges topic -.-

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

n3whous3
Jó kis zene, bár a videoklipp erõsen megjátszott kategória. Szvsz újra kéne csinálni a snitteket 😄 Hajrá amúgy.

púúúúú

6
Tyler1
a klip fasza lett, a szöveg már nem annyira tetszik. nem vágom h miért fél mindenki ha eljön az est és h miért Kér a szám címe. azonkivül h a klipet ott forgattátok, a szövegben nem is szerepel.

(ja és Kér fasza hely lehet, ha golyóálló mellényben mászkálnak a miami vice-os zsaruk 😄 )

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bruk
Mármint sok sikert neked...
<#wink>

Bruk
Annyira nem jön be, de sok sikert neki!

Amúgy én is bírom amikor a panelem tövébe gurítom le a jó hideg borsodit és bezavarnak a házba a polgárõrök/rendõrök hogy mit képzelek, bezzeg a "tisztességes" roma állampolgárok turják 5 méterre a szemetet, lehúzzák a jónépet de rájuk nem szólnak mert rasszizmus.<#levele>

.. ja hogy már megint szerencsétleneket szidják... de f*sz vagyok.<#idiota>

A napokban megjelenõ lemezemnek hivatalos tracklistája mától megtekinthetõ.

901 - Török Lp

01 - KLUB
02 - HIPHOP-POP
03 - ELLENSÉG
04 - MIRE VÁRSZ
05 - ELSÕ HELY
06 - TE VAGY
07 - PROBLÉMÁS feat. Victor
08 - KÉR
09 - UNOM
10 - MÁSIK ÉNEM
11 - UTCÁM