15
901 - Török lp
-
#15 Örülök, hogy minden topikban reklámozod ezt a f*st. -
#14 Engem még nem sikerült baszogatniuk szerencsére.. Ha meg találkoztam velük jó fejekkel és nem csesztettek.
ON:
Azt hittem ez is valami szutyok napisz@r feeling zene lesz, de korrekt :) Kérdés, hogy mire lesz elég, de azért hajrá -
#13 Nevetséges, csak éppen nem tudok nevetni rajta. -
#12 nálunk volt olyan h baszogatott h miért sörözünk a buszvégállomáson, mire bekérdeztem h az elöbb ittvolta szipus cigány nem látták? aszongya de, majdnem ráesett a motorháztetőre! mondom nem inkább őt kéne baszogatni? hát de micsináljanak vele, beviszik fél óra mulva kinnvan, ja mondom ok akkor gecire megértem h miért akar nekem 20ezres csekket adni...ennyit erről az országról! -
#11 -
USAMEN POWER #10 Te is felesleges vagy.
(Srácok jól toljátok, sok sikert !) -
#9 Mégegy felesleges okos!
#1 Tesa nekedpedig gudlákk, figyelj, tanulj, és csak ésszel! -
#8 még egy felesleges topic -.- -
n3whous3 #7 Jó kis zene, bár a videoklipp erősen megjátszott kategória. Szvsz újra kéne csinálni a snitteket :D Hajrá amúgy. -
convallaria #6 6 -
#5 a klip fasza lett, a szöveg már nem annyira tetszik. nem vágom h miért fél mindenki ha eljön az est és h miért Kér a szám címe. azonkivül h a klipet ott forgattátok, a szövegben nem is szerepel.
(ja és Kér fasza hely lehet, ha golyóálló mellényben mászkálnak a miami vice-os zsaruk :D ) -
#4 Mármint sok sikert neked...
-
#3 Annyira nem jön be, de sok sikert neki!
Amúgy én is bírom amikor a panelem tövébe gurítom le a jó hideg borsodit és bezavarnak a házba a polgárőrök/rendőrök hogy mit képzelek, bezzeg a "tisztességes" roma állampolgárok turják 5 méterre a szemetet, lehúzzák a jónépet de rájuk nem szólnak mert rasszizmus.
.. ja hogy már megint szerencsétleneket szidják... de f*sz vagyok. -
Tesa901 #2 A napokban megjelenő lemezemnek hivatalos tracklistája mától megtekinthető.
901 - Török Lp
01 - KLUB
02 - HIPHOP-POP
03 - ELLENSÉG
04 - MIRE VÁRSZ
05 - ELSŐ HELY
06 - TE VAGY
07 - PROBLÉMÁS feat. Victor
08 - KÉR
09 - UNOM
10 - MÁSIK ÉNEM
11 - UTCÁM
12 - VIDÉK
13 - RÁZD MEG
14 - A DJ EGY ISTEN
15 - VISZLÁT -
Tesa901 #1 Első videóklippje pár napja elérhető!
901 - Kér