LOVE MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szervusztok MMO Játékokkal foglalkozó youtube csatornám szeretném veletek megosztani: https://www.youtube.com/channel/UCPsg8ppMEuon1ZyV-C_-chg
Facebookon is elég ha rákerestek az "MMO Ajánló"-ra rögtön meg lesz a találat 😊 Előre is köszönöm aki bármily nemű értékelést ad, szívesen várom a pozitív illetve az építő jellegű kritikákat is.

OFF
Nem hinném hogy a Föld lakosságának 1/6-a MMO-zik😊
ON
A játék... hát leginkább érdekesnek tûnik. Nem valószínû hogy fizetnék érte, ha lenne trial, akkor szerintem kipróbálnám.
kastil
Az egy kicsit kevéske szerintem.
Bár az ilyen felmérések sosem érnek szart se.
tudnál adni forrást?

MerlinW
A tavalyi felmérések szerint rendszeresen ~20millió ember MMO-zik. Ebbõl ~6 millió WoW-ozik.

[merlinw.org]

Piszkos  Fred
milliárd játékos mmorpgzik D:

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Zomil
nem sokat toltam vele csak kiprobáltam, és mint irtam az még alfa verzio volt, igazábol elég komoly városokat raktak össze emberek 😄
lövöldözni csak npc-ket kellett, igazábol sok célt nem láttam akkor a játékban azon kivül, h probálj meg másokkal 1 várost épiteni(meg elég bonyolultnak tünt igy nem mélyedtem bele) 😄

Azota persze gondolom sok minden változott.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Inkább a játék legyen a téma, és ne én😄
Szóval Zomil, mi a részletesebb véleményed a játékról?

MerlinW
~2003 óta online intézem minden számlabefizetésemet, illetve heti szinten vásárlok online. Nincs mitõl tartani. Ha parázol, akkor pedig erre valók az elektronikus számlacsomagok, a virtuális számlák, amire annyit utalsz amennyit költeni szeretnél. No mindegy, azt csinálsz amit akarsz😊

[merlinw.org]

triplet
Ennyi erõvel akkor a nem tudom hány millió/milliárd játékos aki mmorpg-velj játszik és netes átutalásal fizet, azoknak is már rég lenyulhatták volna a pénzüket. De nem. Akkor meg mirõl beszélünk?

Zomil
Ennek az alfájával játszottam anno, nem rossz elég érdekes és egyben bonyolult játék 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Torzonborz
használj normális tûzfalat, biztonságos böngészõt meg legyél észnél oszt jóccakát.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Töltsd le egy VirtualBox-ot, emulálj op rendszert és utalj onnan, azon biztos nem lesz semmi.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Igen?
Vannak jó kis spyware-ek, amiket nem minden vírusirtó talál meg, lenézik a bankkártyaszámot, és cseszhetem.
Ne mondjátok, hogy nincsenek ilyenek, lehet, h ritkák, de amilyen szerencsém van, tuti belefutnék egybe.

kastil
tessék kicsit modernizálódni

Torzonborz
felesleges paranoia /0\

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Ha bíznék a netes átutalásokban, akkor talán. De pont ettõl tartok.
Simán megvenném, ha a boltban lehetne kapni, ahol egybõl megkapom azt, amiért fizetek.
De itt lelophatják minden adatodat, pénzedet.

kastil
nem mondtam h baj hogy megnyitottad, csak hogy szevasz. mivel te ezzel nem fogsz játszani.

pxxl
hát de ennek nincs mint látod. fizess 10 jurót aztán játszhasz 30 napig. 😊

All hail the double x!

Nem kizárólag a kérdés miatt nyitottam meg, társalgó topiknak jó, mivel abból a célból nyílt.
Legalább megnézik páran, hogy mégis mi is ez.

kastil
akk kössz h megnyitottad el is bucsuzhatsz sztem

Kösz.
Még a WoW-nak is van free trialja, ennek is lehetne.
Azért játékmenet szempontjából nem vagyok meggyõzve, akármilyen jónak tûnik is.

kastil
Mégsem, kell! ki akarom próbálni azonnal 😄.

kastil
Szépek az effectek, amugy kuka.

pxxl
"Leginkább az érdekelne, h van-e bármi módja, hogy ingyen kipróbálhassuk ezt a remekmûvet."

van, vedd meg...

All hail the double x!

Hy mindenki!
Nem tudom, hányan hallottatok errõl a játékról, engem speciel az mmo-k nem érdekeltek, de ez érdekelne.
Leginkább az érdekelne, h van-e bármi módja, hogy ingyen kipróbálhassuk ezt a remekmûvet. A készítõje már a GDC09-en is jelen volt, tehát nem átverés, létezõ játékról van szó.

A honlap
Itt egy elég jó, részletes leírás róla magyarul.:
A játék bemutatása