25
Eskil Steenberg\'s LOVE MMO
-
Jeri #25 Szervusztok MMO Játékokkal foglalkozó youtube csatornám szeretném veletek megosztani: https://www.youtube.com/channel/UCPsg8ppMEuon1ZyV-C_-chg
Facebookon is elég ha rákerestek az "MMO Ajánló"-ra rögtön meg lesz a találat :) Előre is köszönöm aki bármily nemű értékelést ad, szívesen várom a pozitív illetve az építő jellegű kritikákat is. -
gyonax #24 OFF
Nem hinném hogy a Föld lakosságának 1/6-a MMO-zik:)
ON
A játék... hát leginkább érdekesnek tűnik. Nem valószínű hogy fizetnék érte, ha lenne trial, akkor szerintem kipróbálnám. -
#23 Az egy kicsit kevéske szerintem.
Bár az ilyen felmérések sosem érnek szart se.
tudnál adni forrást? -
#22 A tavalyi felmérések szerint rendszeresen ~20millió ember MMO-zik. Ebből ~6 millió WoW-ozik. -
#21 milliárd játékos mmorpgzik D: -
#20 nem sokat toltam vele csak kiprobáltam, és mint irtam az még alfa verzio volt, igazábol elég komoly városokat raktak össze emberek :D
lövöldözni csak npc-ket kellett, igazábol sok célt nem láttam akkor a játékban azon kivül, h probálj meg másokkal 1 várost épiteni(meg elég bonyolultnak tünt igy nem mélyedtem bele) :D
Azota persze gondolom sok minden változott. -
gregtom6 #19 Inkább a játék legyen a téma, és ne én:D
Szóval Zomil, mi a részletesebb véleményed a játékról? -
#18 ~2003 óta online intézem minden számlabefizetésemet, illetve heti szinten vásárlok online. Nincs mitől tartani. Ha parázol, akkor pedig erre valók az elektronikus számlacsomagok, a virtuális számlák, amire annyit utalsz amennyit költeni szeretnél. No mindegy, azt csinálsz amit akarsz:) -
#17 Ennyi erővel akkor a nem tudom hány millió/milliárd játékos aki mmorpg-velj játszik és netes átutalásal fizet, azoknak is már rég lenyulhatták volna a pénzüket. De nem. Akkor meg miről beszélünk? -
#16 Ennek az alfájával játszottam anno, nem rossz elég érdekes és egyben bonyolult játék :D -
#15 használj normális tűzfalat, biztonságos böngészőt meg legyél észnél oszt jóccakát. -
Cat 02 #14 Töltsd le egy VirtualBox-ot, emulálj op rendszert és utalj onnan, azon biztos nem lesz semmi. -
gregtom6 #13 Igen?
Vannak jó kis spyware-ek, amiket nem minden vírusirtó talál meg, lenézik a bankkártyaszámot, és cseszhetem.
Ne mondjátok, hogy nincsenek ilyenek, lehet, h ritkák, de amilyen szerencsém van, tuti belefutnék egybe. -
#12 tessék kicsit modernizálódni -
#11 felesleges paranoia /0\ -
gregtom6 #10 Ha bíznék a netes átutalásokban, akkor talán. De pont ettől tartok.
Simán megvenném, ha a boltban lehetne kapni, ahol egyből megkapom azt, amiért fizetek.
De itt lelophatják minden adatodat, pénzedet. -
#9 nem mondtam h baj hogy megnyitottad, csak hogy szevasz. mivel te ezzel nem fogsz játszani. -
#8 hát de ennek nincs mint látod. fizess 10 jurót aztán játszhasz 30 napig. :) -
gregtom6 #7 Nem kizárólag a kérdés miatt nyitottam meg, társalgó topiknak jó, mivel abból a célból nyílt.
Legalább megnézik páran, hogy mégis mi is ez. -
#6 akk kössz h megnyitottad el is bucsuzhatsz sztem -
gregtom6 #5 Kösz.
Még a WoW-nak is van free trialja, ennek is lehetne.
Azért játékmenet szempontjából nem vagyok meggyőzve, akármilyen jónak tűnik is. -
#4 Mégsem, kell! ki akarom próbálni azonnal :D. -
#3 Szépek az effectek, amugy kuka. -
#2 "Leginkább az érdekelne, h van-e bármi módja, hogy ingyen kipróbálhassuk ezt a remekművet."
van, vedd meg... -
gregtom6 #1 Hy mindenki!
Nem tudom, hányan hallottatok erről a játékról, engem speciel az mmo-k nem érdekeltek, de ez érdekelne.
Leginkább az érdekelne, h van-e bármi módja, hogy ingyen kipróbálhassuk ezt a remekművet. A készítője már a GDC09-en is jelen volt, tehát nem átverés, létező játékról van szó.
A honlap
Itt egy elég jó, részletes leírás róla magyarul.:
A játék bemutatása