Guinness: A Top 50 játéksorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeventeV
meglep a fifa helyezese.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

a world of warcraft mióta egy játékSOROZAT? vagy attól, hogy egy játék kieget kap, már sorozatnak számít?
talán inkább egyszerûen warcraft. a 3. résszel bezárólag még nagyon jó volt.
az elsõ hely meg egy vicc.
Nem sûrûn akad olyan toplista amit az elsõ pont után nem olvasok tovább<#eljen>

WoW? Guitar Hero????? Halo????? jézusom.
Pfff... Halo... <#levele>

Nem is nézem tovább, komolytalan.

Hát ja, ízlések és pofonok...
De a Halo csak az európai szemmel eleve is kissé bugyuta Metroid hõs-nagy-usákiás utánzata, a HL meg elég sok újdonságot hozott a piacra és még egy relatíve intelligens, jó játék is, a 14. hely ígyis-úgyis kevés 😞

A PoPot is írtam volna, de valahogy kimaradt az életembõl így nem tudom mennyire jó.

Prince of Persia? 😞

Szerintem a sorrend relatív, amúgy a Halo számomra fényévekkel élvezhetõbb volt mint a Half Life, szóval ízlések is pofonok... Assassins Creed 2 amúgy meg sztem jobban hiányzik 😞
Mit keres a Halo a top10-ben?
Mit keres a Half-Life a top10-en kívül?
Miért nincs Assassins Creed?
50-es listán lehetne már S.T.A.L.K.E.R. is.
Más hozzáfûznivalóm nincs.

épp csak olyan címeket felejtettek le a listát összeállító szagértõk, mint pl. az összesen több tízmilliós eladású Command & Conquer sorozat 😊
Hulladék ez a lista, ha hallgattak volna...

A lista alapján szinte biztosan kijelenthetõ, hogy a szavazók átlagéletkora még talán a 18-at sem érte el...
Szegény szerepjátékoknak most se jut sok hely.
Mass Effectet még megértem, mert akkor még nem volt második része, nade Knights of the Old Republic, Baldur's Gate és Neverwinter Nights (online közösségük hihetetlen, több rajongói modul van mint hivatalos)...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Úgy tûnik a szövegedbõl hogy még egyetlen egy "Guiness rekordok könyve" könyvet sem lapoztál már át. Nem baj, az interneten szokás tudás nélkül nyilatkozni valamirõl...

Illetve a Tom Clancy's sem sorozat, hanem az alkotó szignója (amit ugye azóta megvett a kiadó, szóval ha felvásárolják az NFS nevet, akkor jöhet majd a Tom Clancy's Need For Speed Conviction). A Rainbow Six már inkább egy sorozat, ha ennél akarunk maradni.
De szinte mindegy is, eddig nem is találkoztam azzal, hogy a Guiness legjobb-at keresett volna valamibõl, mindig a számszerûsíthetõ adatokkal tûntek fel, amerre jártam.
Szóval ezt a listát valahogy nem tudom komolyan venni. De azért érdekes, hogyan látják a játékosok a szavazási lehetõségek (mert feltételezem, ez esetben klikkelgetni kellett, és nem saját magunktól megadni a címet) toplistáját.