Az első Gears of War 3 részletek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bassszus ennél is könnyebb???? Az elsõ rész "rutinjával" a második részt kivégeztem elsõ játékra, 1 nap alatt. Igaz normál-on. A második résznél könnyebb gyilok játékot nem nagyon láttam.... Nem itt van a kutya elásva. A második részben is van több nehézségi fokozat. Kezdõ gamer tolja könnyûn, a HC gamer meg nightmare fokozaton. Jelentem, ezért raktak a játékba fokozatokat.
Aki meg a gow2-öt nem tudja könnyûn végignyomni, az ne nevezze magát játékosnak, hanem menjen pulcsit kötögetni....
Aki meg a gow2-öt nem tudja könnyûn végignyomni, az ne nevezze magát játékosnak, hanem menjen pulcsit kötögetni....
z kategoria
anti hero
Én nem sokat bírtam játszani vele mivel a eredeti cd-t amit vettünk öcsémnek nem volt jó gyárilag így vissza vittük és a többi se volt jó amit kaptunk így választhatott mást helyette,de sz.tem jó kis játék. Egyedül a megvezetés nem tetszik ,hogy egy irányba haladhatsz, bár mondom , ha tévedek és késõbbiek folyamán lehet változtatni utat akkor sry.
Multit nem tudom milyen lehet. Mondjuk ,ha folytatásról van szó és fájdalmamra konzol akkor Death Space 2-t választanám. Tudom más stílus, de ha már egy irányba lehet haladni és hatásokat veszem alapul akkor hiába horror ,de sokkal szebb és hatásosabb!
Ui.: Ez egy reakció szóval nem kell elküldeni a a...-ba
Szép napot!
Multit nem tudom milyen lehet. Mondjuk ,ha folytatásról van szó és fájdalmamra konzol akkor Death Space 2-t választanám. Tudom más stílus, de ha már egy irányba lehet haladni és hatásokat veszem alapul akkor hiába horror ,de sokkal szebb és hatásosabb!
Ui.: Ez egy reakció szóval nem kell elküldeni a a...-ba
Szép napot!
Én "buzi konzolos" mind2 részt nagyon élveztem és szeretettel várom a 3.-at is!
Commodore Plus4 forever!
szóval szerinted a gow rossz játék? hmm
nagyon sok jó játékot kiadnak PCre is, de ha neked vinnyogo hulygyereknek a GOW a "jó játék" akkor én elnézést kérek
vinnyogj csak tovább...
vinnyogj csak tovább...
anti hero
csitt!! <#felkialtas>#felkialtas><#ejnye1>#ejnye1>
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Buzi konzolosok!
Rengeteg remek játékot kiadnak PC-re, sok szart pedig nem.
Vannak remek játékok, amelyek nem jelennek meg rajta. És vannak remek játékok, amik nem jelennek meg konzolon.
De hogy ez a rant mit csinál egy olyan játék kommentjeinél, amely alapból konzolfranchise, azt nem tudom.
Vannak remek játékok, amelyek nem jelennek meg rajta. És vannak remek játékok, amik nem jelennek meg konzolon.
De hogy ez a rant mit csinál egy olyan játék kommentjeinél, amely alapból konzolfranchise, azt nem tudom.
inkább rpg :-D
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
csesszék meg a konzoljukat jó játékot már nem adnak ki pcre..... mert a sok idiotának könnyebb betenni egy lemezt és várni mint két nextet megnyomni...
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Könnyebb lesz? Na nemár! Normál fokozaton az eddigieket is simán végig lehetett játszani. Pár rész volt csak ahol esetleg többször kellet próbálkoznom de egy kis kitartással semmi se lehetetlen😄