798
Battle Of The Immortals [MMORPG]
-
Fyuhgin #197 FyuhginzHU a nevem a jatekban,
Legyszives vegyetek fel friend-be es a guildbe. koszi
-
Atesz1245 #196 Gubberx mikor vagy fent a gameban? felvennélek friend's nek -
Fyuhgin #195 hogyan tudom felkeresni a magyar guildet ?:D
nem talaltam meg hol lehet, a party keresesnel nincs, a guild ikonnal megintcsak semmi.
FyuhginzHU nevvel jatszom az eu szerveren, majd vegyetek be legyszives :) -
#194 En ugyanebbe futottam bele ,valamit elrontott az utols opatch talan (elotte optimize volt, lehet emiatt). Ugy tudtam megjavitani csak, hogy uninstall majd reinstall. -
#193 Mikor belogolsz nem az oldalsó fülön kell választani, hanem középen a szerver listában az Aquarius servert jelöld ki. -
Arany007 #192 Lenne egy olyan problémám, hogy most le patch-eltem a game-t és a játékban a szerver kiválasztásnál az US szerverre akkar berakni és nem engedi az oldalsó fülnél, hogy átváltsak. Valaki találkozott hasonló problémával? és ha igen akkor hogyan oldotta meg?
-
#191 HUNgary -
Fyuhgin #190 Ha csak a kezdo vip szetet adja, akkor az nem gond, azt ugyis lecserelem 40-45os szinten. Akkor jatszom anelkul.
Szeretnek jelentkezni egy magyar guildbe.
Mondtok legyszives guild neveket? :) koszi a segitseget. -
#189 Átvinni a karit nemtudod, ID-s dolgot nemértem mert nekem az accomon 4 kari van és minddel használom az ID-t, sok hátrányod egyébként nem lesz, csak nem kapod meg a kezdő vip szettet. -
Fyuhgin #188 Sziasztok!
Lenne par kerdesem :D
1. Posseidon szeron kezdtem, 46os slyr, at tudom valahogy vinni az europai szerverre?
2. Europain kezdtem egy karit (lattam minden magyar ottvan), de ennek a karakternek mar nem engedett ID-t hasznalni, sem a sajatomat, sem maset, mert ugyanazon az acc-on van mint a masik kari amire mar hasznaltam ID-t. Meg lehet ezt valahogy oldani? Ha ID nelkul jatszom nagyon sok hatranyom lesz? vagy csinaljak egy uj accountot es azzal lepjek az eu-s szerverre?
Nos igy allok, elore is koszonom a segitsegeteket!
Nagyon tetszik a jatek :D
A full dex-es slayer brutalis... :) -
#187 Hát aki ennyire elakad egy ilyen játékba, szerintem nem neki való az MMO. Inkább egy olyan játék amibe nyíl egyenesen megy előre és csak lőni kell. =) -
#186 neked sincs kész te n00b :D -
#185 Mert n00b vagy :D -
#184 ez egy buzi quest, én sem csináltam meg :D -
#183 dehogynem, csak én nem úgy születtem a világra hogy mindent tudok -
#182 Nem neked való ez a játék. -
#181 leadtam és felvettem de könyv sehol. -
#180 Add le a questet es vedd fel ujra? -
#179 quadra post jeah
van ez a lvl45ös atlantis treasures küldetés:
Ok, for all who don't know how this quest work...
* get the Quest (mostly done)
* you will need 157 Raw Jade
* move to Atlantic Ocean and use "Obtain Incantation of Seal" on all 4 Crystals to find at 68,264 (red) 88,45 (green) 252,270 (blue) and 254,49 (gold) (you will get a book from each)
Quote:
Originally Posted by keezmo View Post
sea of atlantis -- 126,243
vodalia proper-- 65,198
easter island south -- 180,169
great abyss -- 104,270
* move around to the positions quoted and rightclick the books you got from the Crystals (you will get cystals in quest-inventory)
* move back to Atlantic Ocean and remove the seals from all 4 Crystals (at the last one you will get a Heavenly Stamp)
* move to 227,241 in Atlantic Ocen an use Stamp
* kill mob
Congratulation, Quest done
kell hozzá egy könyv amit én kidobtam inventoryból, most hogy csináljam meg? :/ -
#178 másik kérdés: honnan szedjek a leggyorsabban 157 Raw Jade-t? :D van 5db xD -
#177 hogyan lehet chatre úgy írni hogy ha rákattintok kihozza az itemet? -
#176 kösz :) -
#175 easy fokozaton 3-6 fő, normalon 6 fős party kell hozzá, easyt nem ajánlom mert akkor nagyon kicsi az esély a soul dropra. -
#174 a dragon emperror dungeon quest mennyire nehéz? Hány emberes? Min lvl? Itt lehet lvl45ös soul set-hez tartalmazó itemeket kapni/találni? Vagy hogyan működik ez? -
#173 1 kérdés... hanyas lvltől lehet mesterkedni, és pontosan mit is kell tenni? -
Sigor #172 Üdvözletem Olyan kérdésem volna hogy olyan kis kereskedő bódét hogy lehet fel állítani?
am 48as champion vagyok,és sajna mostan ság rákockultam a játékra:D -
#171 skill-eket mikor érdemes fejleszteni? Hány szintjük van? -
#170 -
#169 C betű és ott katt a piros upgrade gombra -
#168 Az specter island elite/normal-on esik, a dragon-ban a 45-s szett esik. -
#167 ilyenkor mi van?
159550/93150
miért nem lép szintet? -
#166 Az Dragon normalban vagy elitben esik? -
#165 hol tudom megnézni hogy 1 adott kasztra milyen set-ek vannak? -
#164 Valakinek nincs eladó lvl60-as slayer soul nadrágja? :D már csak az hiányzik a full szetthez^^ -
#163 szerezz soul pap fegyót az nagyon megdobja a healedet -
#162 Az a baj, hogy a healert nem teljesen gondoltak at. Lv. 6-os heal 1100 korul gyogyit, egy tanknak pedig van 15k hp-ja. 1 heal 265 mana :( Rendszeresen az van, hogy az insta vegere mar folyamatosan porgetem a mana visszatolto eteleket, es igy is epphogy van 2.5k-s poolom. -
#161 nm :) -
#160 hát akkor eddig jól csináltam :D kösz a segítséget -
#159 legfőképp a vit-re tegyél, pl csinálhatnád hogy 2 szintenként osztod ugy hogy 3 vit/1 str sebzést neked nem nagyon kell osztanod csak tartani az agro-t :D -
#158 őőő :D akkor lehet nem csak vitre kellene raknom :D xD
mire rakjak? 1vit 1 str?
most így állok:
vit 103
spr 25
str 46
int 8
dex 20
lvl30 champion vagyok jelenleg