26
-
trymeee #26 hát sajnálattal kell közölnöm hogy eza hír nem igaz többé a paramount kijelentette hogy nem megan fox-ot fogják választani a filmre ez micheal bay döntése aki felbőszült mert megan hitlerhez hasonlította .A forgatókönyv át lessz írva Sam Witwicky(Shia LaBeouf)újj szerelmet kap. -
#25 Én már nagyon várom, imádom a filmet :D
(Mellesleg csak én látom rosszul, vagy Fox alsó lábszára tényleg hófehér?) -
smaszi #24 Az első filmben (és maga a film is) még csak-csak elment, de a másodikban (és itt is vonatkozik a filmre is) már érezhető volt, h. ez már csak a megjelenésre megy, minek ide színészi alakítás, meg értelmes sztori, efektparádé kell, oszt arra majd tódul a nép...
Gyere winnie, oktass ki, de én ezt akkor is így fogom érezni...és szerintem mások is... -
richard45 #23 hűha -
nessboth #22 Második képen úgy néz ki, mint Konta Barbara -
AZTA #21 a Nicole Kidmanre is azt mondják hogy "vonzó" pedig hát akkora csuda mint ház, filmben is -
marcee #20 A filmben elég vonzó (hogy szalonképesen fejezzem ki) ez a csajszi, az egy dolog, hogy "élőképen" nem feltétlenül, de az már furcsa, hogy konkrétan meg sem ismerném! -
Manki #19 ha ti ilyen jók vagytok... akkor nem is értem miért is nem ti szerepeltek a cikkben :) igaz...a képek alapján eléggé ratyi most.. de melyik filmsztár nem az?:) sztem ez a pont az i-n
egyébként sztem mind a 2 rész jóra sikeredett..
aki meg blúréj HD 40 giga felbontásba nézi xD... annak meg így kell :) remélem észrevette h a pólóját mikor ette le vki és látszik egy zsírcsepp -
Zaraki Kenpachi #18 A mije? :D
Volt egyáltalán neki olyanja? :D
Ahogyan halottam a TF 2 forgatásán igen csak fen hordta az orrát. Elég sok embernek nem tetszett köztük a rendezőnek és még a producereknek.
-
pixx #17 És még a színészi "képességei" is jobbak lesznek valószínűleg :)
De senki nincs elájulva a csajtól... -
gmagich #16 Valaki nem tud olyan TF-es matricát szerezni? Kéne a Mustangomra -
#15 Ratyi a csaj a második rész meg még ratyibb volt. Én már semmi jóra nem számítok a harmadik részben. -
bippo #14 Olvass vissza, senki nem volt oda Foxitól, épp ellenkezőleg. -
Commandante #13 Nem tudom mit vagytok oda Foxitól. Fogadjunk, hogy a nagykörúton 5 perc alatt találok egy nöt, aki smink nélkül jobban néz ki mint ö 5 cm vakolattal az arcán... -
#12 A csaj tényleg retek. :D Ha pedig a film hozza az eddigi tendenciát, akkor a harmadik rész valószínűleg esélyes lesz a zs kategória blog főszerepére. :D -
Lipi1980 #11 Ez tényleg miss Fox? Én azt hittem hogy az Addams family egyik jól ismert tagja Wednesday Addams. De ahogy így öregszik, lassan inkább már Morticia-ra hasonlít -
scrap #10 nem is vállaszolok inkább,kockák.. -
neoG #9 Nyomass inkább blu-ray helyett valami mozis verziót.Ott nem lesznek ilyen gondok -
pixx #8 Nem azzal volt a bajom, hogy nem tökéletes az arca, hanem, az, hogy ez komolyan látszik egy ilyen komoly költségvetésű filmben...
Sharon Stone-nak állítólag nagyon rossz bőre van, mégis mindig úgy világítják meg, hogy ez te ne lásd, és úgy is sminkelik... -
KillerBlue #7 Ha tökéletes arcot akarsz látni nézz smink reklámot a TV-ben. -
pixx #6 Megnézetem a második részt blu-ray lemezen, nagyon szép kráterek voltak az arcán, barátnőm meg is kérdezte "jobb sminkes nem volt?".
-
DeviloftheHell #5 csak az ellátoja -
Seth74 #4 Fogyasztó vagy te is? -
scrap #3 megan kisasszony mennyire összevan már szakadva,látszik rajta,hogy őt is kikezdte a sok kokain.. -
AZTA #2 ja josh duhamel 2 mondata nélkül már le sem lehetne forgatni -
#1 Zsír lesz, érzem.