Az első képek a Transformers 3 díszletéből
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát sajnálattal kell közölnöm hogy eza hír nem igaz többé a paramount kijelentette hogy nem megan fox-ot fogják választani a filmre ez micheal bay döntése aki felbõszült mert megan hitlerhez hasonlította .A forgatókönyv át lessz írva Sam Witwicky(Shia LaBeouf)újj szerelmet kap.
-- http://www.heidoc.net/
Én már nagyon várom, imádom a filmet 😄
(Mellesleg csak én látom rosszul, vagy Fox alsó lábszára tényleg hófehér?)
(Mellesleg csak én látom rosszul, vagy Fox alsó lábszára tényleg hófehér?)
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Az elsõ filmben (és maga a film is) még csak-csak elment, de a másodikban (és itt is vonatkozik a filmre is) már érezhetõ volt, h. ez már csak a megjelenésre megy, minek ide színészi alakítás, meg értelmes sztori, efektparádé kell, oszt arra majd tódul a nép...
Gyere winnie, oktass ki, de én ezt akkor is így fogom érezni...és szerintem mások is...
Gyere winnie, oktass ki, de én ezt akkor is így fogom érezni...és szerintem mások is...
hûha<#circling>#circling>
Második képen úgy néz ki, mint Konta Barbara
a Nicole Kidmanre is azt mondják hogy "vonzó" pedig hát akkora csuda mint ház, filmben is
A filmben elég vonzó (hogy szalonképesen fejezzem ki) ez a csajszi, az egy dolog, hogy "élõképen" nem feltétlenül, de az már furcsa, hogy konkrétan meg sem ismerném!
ha ti ilyen jók vagytok... akkor nem is értem miért is nem ti szerepeltek a cikkben 😊 igaz...a képek alapján eléggé ratyi most.. de melyik filmsztár nem az?😊 sztem ez a pont az i-n
egyébként sztem mind a 2 rész jóra sikeredett..
aki meg blúréj HD 40 giga felbontásba nézi xD... annak meg így kell 😊 remélem észrevette h a pólóját mikor ette le vki és látszik egy zsírcsepp <#ejnye1>#ejnye1><#nezze>#nezze>
egyébként sztem mind a 2 rész jóra sikeredett..
aki meg blúréj HD 40 giga felbontásba nézi xD... annak meg így kell 😊 remélem észrevette h a pólóját mikor ette le vki és látszik egy zsírcsepp <#ejnye1>#ejnye1><#nezze>#nezze>
A mije? 😄
Volt egyáltalán neki olyanja? 😄
Ahogyan halottam a TF 2 forgatásán igen csak fen hordta az orrát. Elég sok embernek nem tetszett köztük a rendezõnek és még a producereknek.
Volt egyáltalán neki olyanja? 😄
Ahogyan halottam a TF 2 forgatásán igen csak fen hordta az orrát. Elég sok embernek nem tetszett köztük a rendezõnek és még a producereknek.
És még a színészi "képességei" is jobbak lesznek valószínûleg 😊
De senki nincs elájulva a csajtól...
De senki nincs elájulva a csajtól...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
Valaki nem tud olyan TF-es matricát szerezni? <#szomoru1>#szomoru1> Kéne a Mustangomra <#mf2>#mf2>
Ratyi a csaj a második rész meg még ratyibb volt. Én már semmi jóra nem számítok a harmadik részben.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Olvass vissza, senki nem volt oda Foxitól, épp ellenkezõleg.
Nem tudom mit vagytok oda Foxitól. Fogadjunk, hogy a nagykörúton 5 perc alatt találok egy nöt, aki smink nélkül jobban néz ki mint ö 5 cm vakolattal az arcán...
A csaj tényleg retek. 😄 Ha pedig a film hozza az eddigi tendenciát, akkor a harmadik rész valószínûleg esélyes lesz a zs kategória blog fõszerepére. 😄
Ez tényleg miss Fox? Én azt hittem hogy az Addams family egyik jól ismert tagja Wednesday Addams. De ahogy így öregszik, lassan inkább már Morticia-ra hasonlít <#eplus2>#eplus2>
nem is vállaszolok inkább,kockák..
Nyomass inkább blu-ray helyett valami mozis verziót.Ott nem lesznek ilyen gondok<#idiota>#idiota>
Nem azzal volt a bajom, hogy nem tökéletes az arca, hanem, az, hogy ez komolyan látszik egy ilyen komoly költségvetésû filmben...
Sharon Stone-nak állítólag nagyon rossz bõre van, mégis mindig úgy világítják meg, hogy ez te ne lásd, és úgy is sminkelik...
Sharon Stone-nak állítólag nagyon rossz bõre van, mégis mindig úgy világítják meg, hogy ez te ne lásd, és úgy is sminkelik...
Ha tökéletes arcot akarsz látni nézz smink reklámot a TV-ben.
Megnézetem a második részt blu-ray lemezen, nagyon szép kráterek voltak az arcán, barátnõm meg is kérdezte "jobb sminkes nem volt?".
csak az ellátoja
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Fogyasztó vagy te is?
megan kisasszony mennyire összevan már szakadva,látszik rajta,hogy õt is kikezdte a sok kokain..
ja josh duhamel 2 mondata nélkül már le sem lehetne forgatni