Csúszik a G.I. Joe 2 forgatása

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hdo
Mikor néztem az ide linkelt trailert 1 perc után esett csak le hogy ez a G.I. Joe 1 trailere, amit már láttam ... valahogy teljesen más! 😛

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

Zartan jobb volt? Szegény színésznek (Arnold Vosloo a Múmiából) nem volt más dolga csak fütyölgetnie kellett.

Jeej 😄.
Nekem az 1. rész is bejött.
Látványos, akció dús. Az hogy áttétek napjaink "technológiájára" nem volt rossz öltet. A karakterek többségét jól megcsinálták. (spec Zartan még jobb is volt mint az origban 😄).
Várom a 2.részt 😄
Megnéztem az elsõt és Shift + Delete <#levele>
Ha lesz második, akkor azt is megfogom nézni <#wilting>

Chocho
😄DD

Nekem bejött az elsõ rész. Sokan fikázzák, hogy sima akcióvígjátékos szarság... de pont ezért jött be. 😊

Gaming is believing.

Szerintem nem volt rossz, én is sokat toltam gyerekként a rajzfilmet, meg nagyon sok bábum, jármûvem volt.
Kicsit modernizálták. Ha nem egy világmegváltó filmet vársz tõle, akkor élvezhetõ...

Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.

Darth Sith
én is hasonlót éltem át 😄

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Hát én nem voltam egy nagy dzsiádzsó mániás,szóval bennem nem rombolt le semmilyen mítoszt, de ettõl függetlenül is rossz filmnek tartom. Akkor már inkább a másik hasbro: a gigarobotok.
Két nagy bábugyûjtõ/rajzfilmes ismerõssel voltam ezt megnézni, szegények teljesen összetörtek lelkileg a filmtõl. Szerintem nézhetõ volt.
Az a jó, hogy ha nem volt az embernek gyerekkora, nem lehet mit lerombolni 😄

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Darth Sith
Anno nagy reményeket fûztem az elsõ részhez, bíztam benne, hogy valami jó sül ki belõle, de hatalmasat csalódtam. Se hangulatban, se képvilágban, se semmiben sem volt köze a rajzfilmhez. Láttam anno az összes részt, tudom mirõl beszélek 😄

Ha a második rész az elsõre épül, sok jót szerintem ne várjunk tõle.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

kutya film volt az biztos

Szia barátom!
De rég találkoztunk. 😊

Én is köszönöm a napi okoságot, fel is írtam a naplómba!

mrzed001
Pedig kivételesen winnie-vel értek egyet.
Amúgy nekem tetszett az 1. Sõt, meglepõen jó minõsítést kapott tõlem.

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Köszönöm Winnie a mai winnie-s hozzászólásodat. 😊

Nem lett volna ciki, sõt, én kifejezetten örültem volna, ha a 80'-as évek beli animációs filmet "remake"-elik. A sötét-komor nanoruháktól a történet így is-úgy is gyerekeknek való, vagy azoknak, akik nem nõttek még ki a gyerekkorból.
BaliBoy
Az a Te bajod. Nekem nagyon tetszett.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

huhh, sietek, de épp most kaptam a jó hírt, gondoltam megosztom veled. azt mondják, hogy nem kell megnézned, ha nem tetszett az elsõ. nem kötelezõõõ!
Jaj ne! Folytatás?
Az egyik legrosszabb film volt az elsõ rész, amit életemben láttam...