19
-
#19 Mikor néztem az ide linkelt trailert 1 perc után esett csak le hogy ez a G.I. Joe 1 trailere, amit már láttam ... valahogy teljesen más! :P -
Kferro #18 Zartan jobb volt? Szegény színésznek (Arnold Vosloo a Múmiából) nem volt más dolga csak fütyölgetnie kellett. -
Zaraki Kenpachi #17 Jeej :D.
Nekem az 1. rész is bejött.
Látványos, akció dús. Az hogy áttétek napjaink "technológiájára" nem volt rossz öltet. A karakterek többségét jól megcsinálták. (spec Zartan még jobb is volt mint az origban :D).
Várom a 2.részt :D -
Betonparaszt #16 Megnéztem az elsőt és Shift + Delete
Ha lesz második, akkor azt is megfogom nézni -
#15 :DDD
Nekem bejött az első rész. Sokan fikázzák, hogy sima akcióvígjátékos szarság... de pont ezért jött be. :) -
pixx #14 Szerintem nem volt rossz, én is sokat toltam gyerekként a rajzfilmet, meg nagyon sok bábum, járművem volt.
Kicsit modernizálták. Ha nem egy világmegváltó filmet vársz tőle, akkor élvezhető... -
#13 én is hasonlót éltem át :D -
CaptainRumi #12 Hát én nem voltam egy nagy dzsiádzsó mániás,szóval bennem nem rombolt le semmilyen mítoszt, de ettől függetlenül is rossz filmnek tartom. Akkor már inkább a másik hasbro: a gigarobotok. -
Jimmyke #11 Két nagy bábugyűjtő/rajzfilmes ismerőssel voltam ezt megnézni, szegények teljesen összetörtek lelkileg a filmtől. Szerintem nézhető volt.
Az a jó, hogy ha nem volt az embernek gyerekkora, nem lehet mit lerombolni :D -
#10 Anno nagy reményeket fűztem az első részhez, bíztam benne, hogy valami jó sül ki belőle, de hatalmasat csalódtam. Se hangulatban, se képvilágban, se semmiben sem volt köze a rajzfilmhez. Láttam anno az összes részt, tudom miről beszélek :D
Ha a második rész az elsőre épül, sok jót szerintem ne várjunk tőle. -
barcames #9 kutya film volt az biztos -
Kferro #8 Szia barátom!
De rég találkoztunk. :) -
Csak77 #7 Én is köszönöm a napi okoságot, fel is írtam a naplómba! -
#6 Pedig kivételesen winnie-vel értek egyet.
Amúgy nekem tetszett az 1. Sőt, meglepően jó minősítést kapott tőlem. -
Kferro #5 Köszönöm Winnie a mai winnie-s hozzászólásodat. :) -
dartois83 #4 Nem lett volna ciki, sőt, én kifejezetten örültem volna, ha a 80'-as évek beli animációs filmet "remake"-elik. A sötét-komor nanoruháktól a történet így is-úgy is gyerekeknek való, vagy azoknak, akik nem nőttek még ki a gyerekkorból. -
#3 Az a Te bajod. Nekem nagyon tetszett. -
winnie #2 huhh, sietek, de épp most kaptam a jó hírt, gondoltam megosztom veled. azt mondják, hogy nem kell megnézned, ha nem tetszett az első. nem kötelezőőő! -
Kferro #1 Jaj ne! Folytatás?
Az egyik legrosszabb film volt az első rész, amit életemben láttam...