5
  • caprocorno
    #5
    Ámen :)
  • aronvirginas
    #4
    Nem engem támadtál, azondban olyan agresszív hangnemben írtál, amely mellett nem mehettem el szó nélkül. Nem kicsit bosszantó, hogy minden operás hírnél akadnak önjelölt szakértők, akik még mindig a böngészőválasztós ügyön lovagolnak. Sokan elmondták már, de még egyszer leírom:
    1) A kiviszgálást valóban az Opera kezdeményezte, de mellé álltak mások is, például a Mozilla és a Google. Érdekes, hogy róluk megfeledkeznek a Microsofttal együttérző fórumozók.
    2) A kivizsgálást valóban az Opera kezdeményezte, a döntést azonban az EU megfelelő szervei hozták. Ez jogilag körülbelül azt jelenti, hogy az Operának volt igaza, és nem jogsértés, hanem -éppen ellenkezőleg jogorvoslás történt.
    Aki ezek után még mindig az Operát látja a bűnösnek és a Microsoftot az áldozatnak, azt nem tudom másképp, mint frusztráltként, a saját tévképzetei által vezérelt egyénként jellemezni.
  • caprocorno
    #3
    Nézz utána a "frusztrá" szó jelentésének, és rájössz, hogy butaságot írtál, ez nem passzol ide. A másik pedig az, hogy én nem támadtalak téged, légyszíves te se beszélj itt badarságokat mindenféle kapszulákról. Nem ismerek pici zöld kapszulákat, de ezek szerinte te igen, háét figyelj, hogy mindig bevedd az előírtak szerint:)
  • aronvirginas
    #2
    Téged még mindig ez frusztrál? Elfelejtetted bevenni a kicsi zöld kapszulákat?
  • caprocorno
    #1
    És mikor fogják követelni, hogy integrálják az Explorerbe? Vagy inkább a Windowsba, alapból jelenjen meg az asztal közepén telepítés után, és lehetőleg villogó ikonja legyen, melyben váltakozzon az opera logó, egy lassan körbefrgó agyvelő, majd egy mosolygós lüktető szív. Szerintem az EU-nál ezt simán el tudnák érni.