12
  • Merces
    ..többször próbáltam bojkottra felszólitani az emberkéket de valahogy eltüntek a kommentjeim....félsz SG mi__?
  • ozdimorgo
    Mivan?!
    Már a nyílt forráskódú szoftverek használata is kalózkodás? Napról napra erősebb az a meggyőződésem, hogy az összes "jogvédő" tolvaj bűnöző.
  • BenceYCE
    A múltkor akartam támogatni egy előadót, de lövésem nem volt, hogy hogyan kerülhetném ki a kiadóját.
  • BenceYCE
    Ellenség aki nem veszi tőlük a szemetet?
  • BenceYCE
    Kezdenek?
  • acdc
    Bar atlagon felul szerepelnenk a korrupcio,bunozes visszaszoritasaban es a gazdasagi joletben is:)
  • NEXUS6
    Szerintem annyit azért megérne a téma, hogy nem szerzői jogoknak, hanem kiadói jogoknak hívják ezt a dolgot. Merthogy a szerző jogait és érdekeit sok esetben nem a vásárló, hanem a kiadó az aki megsérti leginkább.

Mellesleg a jórészt független szerzők, zenészek, művészek már igazán vehetnék a fáradtságot, hogy tegyenek valamit a saját érdekükben, pl létrehoznának egy saját szövetséget aminek segítségével közvetlenül forgalmazhatnák a termékeiket a neten, jogsegélyt kapnának meg ilyenek.
    Régen is hasonlóan lexarták a kiadók a zenészek érdekeit, csak akkor nem volt alternatíva. Ez a mostani világ nem egyértelműen szabadabb a régieknél, csak ha azzá tesszük, merthogy több a lehetőség. De az elnyomásra is!
  • RecoPhile
    Szerintem már rég ezen a szinten vannak...
  • kozmate
    "Aggódunk, hogy Kínában a helyi innovációt részesítik előnyben és hátrányos helyzetbe hozzák az amerikai szerzői jogi tulajdonosokat"

Szörnyűséges a helyzet, nem is tudom mi lesz így a világgal.
  • gombabácsi
    mondjuk én utálom az ilyen zeitgest kommunista demagógiát meg a szélsőjobber hülyeségeket és hasonlókat, de az amcsik már kezdenek erre a szintre jutni szinte az ilyen hülyeségeikkel
  • Pares
    Igen, igen, a fő célunk az kell hogy legyen, hogy megfeleljünk az álszent mitugrász amcsiknak meg az ő megfigyelési kényszerük szülte jelentéseknek.

"és amelyek támogatják a tudáshoz való hozzáférést. Ilyen állam Izrael, Libanon, India, az USA és Indonézia."

Jesszus, azért ezen jót röhögtem...
  • Utokverek
    De királyok vagyunk :D