12
-
Merces #12 ..többször próbáltam bojkottra felszólitani az emberkéket de valahogy eltüntek a kommentjeim....félsz SG mi__? -
ozdimorgo #11 Mivan?!
Már a nyílt forráskódú szoftverek használata is kalózkodás? Napról napra erősebb az a meggyőződésem, hogy az összes "jogvédő" tolvaj bűnöző. -
BenceYCE #10 A múltkor akartam támogatni egy előadót, de lövésem nem volt, hogy hogyan kerülhetném ki a kiadóját. -
BenceYCE #9 Ellenség aki nem veszi tőlük a szemetet? -
BenceYCE #8 Kezdenek? -
acdc #7 Bar atlagon felul szerepelnenk a korrupcio,bunozes visszaszoritasaban es a gazdasagi joletben is:) -
#6 Szerintem annyit azért megérne a téma, hogy nem szerzői jogoknak, hanem kiadói jogoknak hívják ezt a dolgot. Merthogy a szerző jogait és érdekeit sok esetben nem a vásárló, hanem a kiadó az aki megsérti leginkább.
Mellesleg a jórészt független szerzők, zenészek, művészek már igazán vehetnék a fáradtságot, hogy tegyenek valamit a saját érdekükben, pl létrehoznának egy saját szövetséget aminek segítségével közvetlenül forgalmazhatnák a termékeiket a neten, jogsegélyt kapnának meg ilyenek.
Régen is hasonlóan lexarták a kiadók a zenészek érdekeit, csak akkor nem volt alternatíva. Ez a mostani világ nem egyértelműen szabadabb a régieknél, csak ha azzá tesszük, merthogy több a lehetőség. De az elnyomásra is! -
RecoPhile #5 Szerintem már rég ezen a szinten vannak... -
kozmate #4 "Aggódunk, hogy Kínában a helyi innovációt részesítik előnyben és hátrányos helyzetbe hozzák az amerikai szerzői jogi tulajdonosokat"
Szörnyűséges a helyzet, nem is tudom mi lesz így a világgal. -
gombabácsi #3 mondjuk én utálom az ilyen zeitgest kommunista demagógiát meg a szélsőjobber hülyeségeket és hasonlókat, de az amcsik már kezdenek erre a szintre jutni szinte az ilyen hülyeségeikkel -
Pares #2 Igen, igen, a fő célunk az kell hogy legyen, hogy megfeleljünk az álszent mitugrász amcsiknak meg az ő megfigyelési kényszerük szülte jelentéseknek.
"és amelyek támogatják a tudáshoz való hozzáférést. Ilyen állam Izrael, Libanon, India, az USA és Indonézia."
Jesszus, azért ezen jót röhögtem... -
Utokverek #1 De királyok vagyunk :D