Magyarország lekerült a Special 301 listáról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már a nyílt forráskódú szoftverek használata is kalózkodás? Napról napra erõsebb az a meggyõzõdésem, hogy az összes "jogvédõ" tolvaj bûnözõ.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Mellesleg a jórészt független szerzõk, zenészek, mûvészek már igazán vehetnék a fáradtságot, hogy tegyenek valamit a saját érdekükben, pl létrehoznának egy saját szövetséget aminek segítségével közvetlenül forgalmazhatnák a termékeiket a neten, jogsegélyt kapnának meg ilyenek.
Régen is hasonlóan lexarták a kiadók a zenészek érdekeit, csak akkor nem volt alternatíva. Ez a mostani világ nem egyértelmûen szabadabb a régieknél, csak ha azzá tesszük, merthogy több a lehetõség. De az elnyomásra is!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!
Szörnyûséges a helyzet, nem is tudom mi lesz így a világgal.
"és amelyek támogatják a tudáshoz való hozzáférést. Ilyen állam Izrael, Libanon, India, az USA és Indonézia."
Jesszus, azért ezen jót röhögtem...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mekkora divat itt a configra verni...