Az első Star Wars: The Force Unleashed II képek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thrawn igen igen köszi skacok látszik hogy már rég volt elõttem star wars cucc :-/

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Viszont a Thrawn trilógiát szívesen látnám filmben vagy egy sorozatban, csak ne csesszék el, mert tényleg ez az egyik legjobb sorozat a Star Wars könyvek közül, de van sok más jó is, de nagy része csak angolul(mázli, hogy viszonylag jól tudok angolul).
De, Thrawn leklónozta önmagát, csak az nem tudott kifejlõdni (10 évre állította be) és ez a Thrawn keze duológiában van benne (magyarul is megjelent), amit szintén Timothy Zahn írt és ez is remek, mindenkinek tudom ajánlani.
A színész a könyvben Flim volt és egy Disra nevû nagymoff volt aki vele és egy Grodin Tierce nevû õrnaggyal (klón, Thrawn géneivel) meg akarták buktatni az Új Köztársaságot.
Julius Caesar
Thrawn tényleg nem klónozták le. Sztem az a Thrawn trilógia olyan jól sikerült, hogy nem is kéne még egyszer behozni õt.

Amúgy más sejtem hogyan lesz: ugyan az a motor lesz mint az elsõében, de a gépigénye nõni fog <#nezze>

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Én nem tudok róla, hogy Thrawn klónozták volna. 😊
Ott csak egy "színész" játszotta el a szerepet.

ahhh hányszor fogják még el sütni ezt a klónozós türköt? az uralkodót is le klónozták endor fail után luke gyereket is akkor azt a kék bõrû piros szemû birodalmi tisztet is most hirtelenjébe nem ugrik be a neve kezd már kicsit unalmassá válni ez a csûrik csavarják össze vissza a történetet folyamat.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Ha jól tudom a sztori az, hogy Vader elviszi a fõhõs (Galen Marek) testét klónozni, majd az megszökik és követi a vízióit az elõzõ életébõl.
JaSoN HuNTeR
PC?

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0